Roxeanne Hazes in Beste Zangers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxeanne Hazes in Beste Zangers
Beste ZangersTV

Beste Zangers: Roxeanne Hazes over verknipte jeugd

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen Beste Zangers ging vandaag van start, en Roxeanne Hazes deed een paar schokkende onthullingen over haar jeugd. Kijkers zaten met hun oren te klapperen.

Als dochter van André Hazes was de jeugd van Roxeanne niet bepaald alledaags. Roxeanne vertelde dat ze door de jaren heen aardig wat trauma’s opliep.

Naakt op de bank

‘Ik heb een hele nare vorm van heimwee, dat heb ik eigenlijk in mijn jeugd gekregen. Het is een opstapeling van een hoop trauma’s. Om te beginnen moest ik altijd weg als mijn vader concerten gaf, dus bij een ander gezin. In de laatste fase van zijn leven was dat gelukkig een heel leuk gezin, maar ik ben ook wel eens bij gezinnen geweest waar dat minder leuk was. Zo zat ik ineens bij een gezin die naaktlopers waren: dan zat ik ineens naakt op de bank met een vader.’

De grootste klap

Roxeanne heeft al een aardige tijd geen contact meer met haar moeder Rachel (behalve als Rachel kutopmerkingen op Instagram plaatst over een overleden hondje), en kijkers kregen een béétje het idee waar dit conflict vandaan kwam. ‘Ik denk dat voor mij de grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed, en mijn moeder besloot om een boek te gaan schrijven. Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad.’

Nooit meer zo voelen

Roxeanne Hazes wimpelde eerdere uitnodigingen voor Beste Zangers af, en dat heeft ook met deze periode te maken. ‘Ik heb toen elke avond een foto van mijn vader en mijn moeder bij me gehad, en daar elke avond huilend tegen gesproken van: kom alsjeblieft terug. Ik heb daar gewoon een hele harde knauw van gehad. Ik ben een volwassen vrouw, maar ik kan heel moeilijk alleen slapen. Ik heb besloten om me nooit meer zo te voelen; nooit meer.’ Bij hoge uitzondering met Roxeannes vriend mee naar de opnames van Beste Zangers.

Kijkers reageerden geschokt op dit verhaal uit de familie Hazes.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder