• Nieuws

André Hazes belde Rachel: “Ma, wat ís dit?”

André en Rachel Hazes

André Hazes heeft met zijn moeder gebeld over de hatelijk sneer die Rachel richting Roxeanne plaatste. Haar antwoord doet vermoeden dat het voorlopig niet rustig wordt binnen de familie Hazes.

Rachel Hazes deed recent ontzettend hatelijk op Instagram, waar ze flink uithaalde naar haar dochter Roxeanne. Roxeanne reageerde op een foto van Monique Westenbergs hondje, waarna Rachel klaagde dat Roxeanne haar eigen hondje had weggedaan. Aangezien Rachel en Roxeanne eigenlijk geen contact meer hebben, werd er dus extra moeite gedaan om haar te kwetsen!

‘Rachel is heel hard’

Hazes-fans waren furieus en André was óók wel even benieuwd wat er speelde, zo vertelt hij in de Shownieuws Podcast. “Ik belde haar op en vroeg: “Ma, wat is dít dan? En ik kreeg echt maar één antwoord: Luister Dré, dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek!”

André Hazes denkt niet dat het boek van Rachel één grote uithaal wordt naar Roxeanne. “Die twee hebben natuurlijk wel een ding. Het is een ander soort ruzie dan ik met m’n moeder had, en ik heb haar vier jaar niet gesproken. Ik vind het heel erg en ik denk dat zij het allebei ook heel erg vinden, vooral m’n moeder.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

"Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, en dat is ze waarschijnlijk ook, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind… dat is gewoon heel zuur. Ik weet zelf ook niet wat er in het boek komt, daar ben ik een beetje zenuwachtig over.”

André leefde jarenlang in onmin met zijn moeder Rachel én had een slepende ruzie met zijn zus Roxeanne. Hoewel de zanger nu weer vrede met iedereen heeft gesloten, is het contact tussen Roxeanne en Rachel gedaald tot het absolute nulpunt. Dit komt waarschijnlijk deels door de documentaireserie Kleine Jongen, die deze week schokkend ten einde kwam.