AVROTROS verwijdert privébeelden Roxeanne Hazes uit documentaire

Door Redactie
André Hazes in documentaire Kleine Jongen

Update:

Roxeanne Hazes uitte gisteren flink wat kritiek op het gebruik van haar privébeelden in de nieuwe docu-reeks over haar vader. AVROTROS, waar de serie wordt uitgezonden, heeft inmiddels gereageerd.  “Roxeanne heeft besloten geen actieve rol te spelen in de documentaire en dat is haar goed recht,” laten ze aan NU.nl weten. “De privébeelden waaraan Roxeanne refereert, zitten om die reden dus ook niet in de documentaire.

Hieronder volgt het originele bericht:

Het eerste deel van Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes is gisteravond ontzettend goed bekeken. De docu op NPO3 trok zo’n 809.000 kijkers.

In Kleine Jongen komen nooit eerder vertoonde beelden voorbij van Nederlands bekendste volkszanger. Rachel Hazes en zoon André werkten eraan mee, maar dochter Roxeanne was niet blij met de docu over haar vader. Er zijn beelden te zien die zij zelf heeft gemaakt. Die zijn gefilmd met de camcorder die ze van haar vader kreeg.

‘Zat er iemand op te wachten?’

Rox reageerde via Instagram. Ze vond dat de docu-reeks ‘nooit gemaakt had mogen worden’. Op Twitter barstte de discussie los over het wel of niet laten zien van de beelden. Sommige kijkers genoten van de docu, terwijl anderen het te doen hadden met Rox. Het grootste deel is het ‘Hazes-gebeuren’ zat. “Zat er überhaupt iemand op deze docu-serie te wachten?

Steun van Monique Westenberg

Roxeanne heeft gelukkig nog genoeg steun aan haar ‘zus’ Monique Westenberg. De twee hebben een goede band, ondanks de relatiebreuk tussen broer André en Monique. Dré is inmiddels ook weer gelukkig in de liefde. Hij is insta-official met Sarah van Soelen!

De documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes is wekelijks op woensdag om 20:25 uur te zien op NPO3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: