Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol
RTLSBS

Rob Goossens: 'Linda de Mol heeft met jaloezie gekeken naar Rob Kemps'

|
|

Laatste update:

Linda de Mol maakte al een comeback op de showtrap van Miljoenenjacht en ze komt dinsdag eindelijk met haar verhaal in de nieuwste editie van haar tijdschrift LINDA. Er was een tijd dat we de presentatrice niet weg konden denken uit televisieland, maar daar moesten we de afgelopen maanden toch aan geloven. Superguide-columnist Rob Goossens blikt in RTL Boulevard terug op haar afwezigheid: ''Ze is toch minder onmisbaar dan ze had verwacht.''

Het leven van Linda staat op zijn kop als de BOOS-aflevering over de misstanden bij The Voice verschijnt. Niet alleen is haar familie betrokken bij nare zaken, ook haar inmiddels ex-partner wordt bestempeld als 'vieze Jeroentje'. Linda bleef dus opzettelijk even ver bij de studio's vandaan, maar na een half jaar is het wel weer tijd om voor de camera's te stappen. Een emotioneel moment voor Linda, die toch even een traantje moest wegpinken bij de eerste aflevering van Miljoenenjacht. ''Ze kan daar absoluut tevreden over zijn'', zegt Rob Goossens in Boulevard. 

Jaloezie

Linda was hét gezicht van Ik Hou van Holland, maar moest haar plek afstaan aan Rob 'Snollebollekes' Kemps -die een eind aan de weg probeert te timmeren als presentator. Talpa maakte duidelijk dat Linda alleen Miljoenenjacht zou oppakken en dus het populaire spelprogramma liet schieten. ''Ik denk dat ze met een beetje jaloezie heeft gekeken naar Rob Kemps. Hij scoort met Ik Hou van Holland net zo goed of zelfs beter dan Linda ooit heeft gedaan'', zegt Rob, die eerst nog twijfelde aan de nieuwe presentator. ''Ze is daardoor minder onmisbaar dan ze had verwacht.''

Rob Kemps

Comeback in LINDA

Dinsdag komt Linda ook terug met haar verhaal in de nieuwste editie van LINDA. We zitten natuurlijk te wachten op een statement van de vrouw die zó dichtbij het schandaal van The Voice stond. ''We willen niet alleen horen hoe het gaat nu, maar we willen ook weten hoe ze terugkijkt op het feit dat ze nu echt van die klootzak Jeroen Rietbergen af is'', zegt Rob. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder