• BN'ers
  • NPO
  • The Voice
  • TV

Gordon waarschuwde Linda de Mol voor ‘vieze Jeroentje’

gordon raven boerderij van dorst

Aan tafel tijdens Boerderij van Dorst komt het gesprek op The Voice of Holland. Gordon vertelt Linda de Mol gewaarschuwd te hebben voor Jeroen Rietbergen.

Anouk en Gordon in Boerderij van Dorst

Vanavond waren Anouk en Gordon te gast bij Boerderij van Dorst. De twee artiesten vertelden openhartig over hun verleden met drugs en drank, en hun carrières waar ze eigenlijk compleet klaar mee zijn. Uiteraard kwam het gesprek ook op The Voice of Holland. Zo konden we je eerder vandaag al vertellen dat Anouk alleen terugkeert als haar ‘pleurisveel geld’ wordt geboden.

'Ze is gewaarschuwd'

Ook Gordon bleek een aan The Voice of Holland gerelateerd verhaal te hebben. “Ik was erbij toen Linda [de Mol] Jeroen [Rietbergen] ontmoette”, zo vertelde hij Raven van Dorst tijdens het diner op de boerderij. “Want ik presenteerde toen een programma met haar. En toen zei ik al tegen haar: ‘Je weet dat ze hem vieze Jeroentje noemen?’ (...) Ze is gewaarschuwd geweest.

Lees hier hoe het nu met Linda gaat.

Vorige week ontving Raven Eva Crutzen en Hans Klok, die een aantal hilarische oneliners meenam naar de boerderij.

Boerderij van Dorst zie je elke zondag om 20:15 uur op NPO 3.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.