Hoe gaat het nu met Linda de Mol?

Linda de Mol

Linda de Mol zette na de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag  van haar ex-vriend Jeroen Rietbergen bij The Voice of Holland al haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd on hold. Nu, drie maanden later, gaat het iets beter met haar.

Een plekje geven

"Ik denk vooral dat rust Linda helpt", vertelde LINDA-hoofdredacteur Karin Swerink in RTL Boulevard. Ook benadrukt ze dat ze het belangrijk vindt dat Linda alles in haar eigen tijd en op haar eigen manier een plekje kan geven.     

Terug op de buis?  

Ze legde haar taken bij haar eigen tijdschrift neer en haar tv-programma Miljoenenjacht werd uitgesteld. Eind maart werd bekend dat de actrice de hoofdrol heeft weten te bemachtigen in een televisieserie op SBS6 en en ze haar werkzaamheden rustig oppakt. In het najaar van 2022 zal Linda haar comeback maken op de buis .

Relatie verbroken

Haar ex-vriend en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen gaf eerlijk toe fout te zitten. Na zijn bekentenis kwam Linda met een statement naar buiten dat ze de relatie had verbroken.

Linda heeft dus tijd genomen om even aan zichzelf te denken. Toch heeft ze haar eigen problemen opzij gezet en nam ze Oekraïense vluchtelingen in huis

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.