Dit is wanneer Linda de Mol terug op tv komt met Miljoenenjacht!

Door Robin Heerkens
Linda de Mol in Miljoenenjacht

Miljoenenjacht mét Linda de Mol, en Winston Gerschtanowitz op locatie, komt in het najaar van 2022 weer op SBS6. Hiermee is de tv-comeback van Linda aangekondigd. 

"De wens is om het programma met beide vertrouwde gezichten en een volle zaal met 1.000 deelnemers van de Nationale Postcode Loterij uit te zenden", legt een woordvoerder van SBS6 uit in een persbericht. Er komt dus uitstel, maar geen afstel. "Hierdoor wordt de eerder gecommuniceerde startdatum van 27 maart uitgesteld naar het najaar."

Miljoenenjacht terug op tv

"Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor", vult Talpa's directeur televisie Marco Louwerens aan. "In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken." Welk programma eind maart mag 'invallen', is nog niet bekend. "Op dit moment kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart."

Linda de Mol en The Voice

Linda ligt er momenteel natuurlijk nog even helemaal uit nadat haar ex Jeroen Rietbergen uit de spreekwoordelijke Voice-beerput werd getrokken. Linda maakte het uit, sloeg op een gegeven moment boos om zich heen in een statement en besloot eerder al voorlopig rust te nemen. Het zou natuurlijk kunnen dat Linda ook al wat eerder dan 'het najaar van 2022' haar gezicht laat zien, bijvoorbeeld in Ik Hou van Holland, maar dit persbericht van SBS6 bevestigt dat ze in ieder geval dit jaar weer een eigen programma presenteert.

Een precieze releasedatum voor MIljoenenjacht is er nog niet. We moeten het voorlopig met 'najaar 2022' doen!