Hilarische Hans Klok in Boerderij van Dorst: ‘Lichaam is een tempel’

hans klok boerderij van dorst raven eva crutzen

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Boerderij van Dorst kwamen Hans Klok en Eva Crutzen langs om Raven te helpen. Vooral Hans valt enorm in de smaak bij de kijkers!

Hans Klok en Eva Crutzen bij Raven

Boerderij van Dorst is terug met een tweede seizoen! Vanavond gingen Hans Klok en Eva Crutzen langs bij Raven van Dorst. Het trio ging aan de slag met de wederopbouw van de boerderij, die er behoorlijk van langs heeft gekregen van storm Eunice. Er moest paardenmest gehaald worden en de dome moest opnieuw opgebouwd worden.

Gelukkig is er tussen de seizoenen door goed voor de dieren gezorgd!

'Denk vaak dat het een kroeg is'

Tussen al dat harde werken op de boerderij door was er natuurlijk ook tijd voor goede gesprekken én een hoop grappen! Vooral de altijd innemende Hans zorgt bij de kijkers voor hilariteit. Raven vroeg de illusionist bijvoorbeeld of hij een beetje gezond leeft. Ondanks dat Hans niet meer zo wild is als vroeger houdt hij nog wel van een drankje. “Ze zeggen altijd: ‘Je lichaam is een tempel.’ Maar ik denk heel vaak dat het een kroeg is”, lacht hij.

Boerderij van Dorst zie je elke zondag om 20:20 uur op NPO 3. Volgende week komen Anouk en Gordon langs bij Raven.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.