Anouk eerlijk over overdosis: ‘Voelde me zo’n loser’

anouk boerderij van dorst

Anouk vertelde in Boerderij van Dorst over haar verleden met drank en drugs. De zangeres heeft drie keer met een overdosis in het ziekenhuis gelegen: “Dat was wel een dieptepunt.

Gordon en Anouk in Boerderij van Dorst

Vanavond waren Anouk en Gordon te gast bij Boerderij van DorstAnouk vertelt Raven van Dorst drie keer met een overdosis in het ziekenhuis gelegen te hebben. "Ik ben wel drie keer wakker geworden van de drugs qua overdosis. De laatste keer lag ik tussen allemaal 80-jarigen op de hartafdeling. Dat was wel een dieptepunt. Dat ik zo'n bed bezet hield, vond ik eigenlijk heel triest", zo blikt de zangeres – die ook vertelde voor ‘pleurisveel geld’ terug te komen in The Voice – terug.

'Voelde me zo'n loser'

Ook dronk de zangeres een keer veel te veel. "Dat ze dan heel je lijf doorspoelen zeg maar. Ik voelde me ook zo'n loser, helemaal met die kinderen. Dat had heel anders kunnen aflopen: als mensen daarvan hadden geweten; ik had gewoon de kinderen kwijt kunnen raken, denk ik. Dat was ook wel de laatste keer." Dat Anouk toen zoveel dronk, had te maken met de scheiding van haar tweede man. 

Anouk als huismoeder

Anouk is inmiddels helemaal clean: "Je hebt een bepaalde leeftijd bereikt en je hebt kinderen, dus dan is het gewoon: grow the fuck up." Haar kinderen zijn alles voor Anouk. Zonder hen was ze er niet meer geweest, vertelt ze. De zangeres zou liever huismoeder zijn, maar omdat ze haar kinderen alles wil kunnen geven, kan ze nog niet helemaal stoppen met werken. 

Ook vertelde Gordon vanavond in Boerderij van Dorst Linda de Mol gewaarschuwd te hebben voor ‘vieze Jeroentje’.

Vorige week ontving Raven Eva Crutzen en Hans Klok, die een aantal hilarische oneliners meenam naar de boerderij.

Boerderij Van Dorst zie je elke zondag om 20:15 uur op NPO 3

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.