Emotionele Linda de Mol bij Miljoenenjacht: ‘Tijdje uit roulatie geweest’

Door Alie Sierkstra
linda de mol terugkeer postcode loterij miljoenjacht huilen
© SBS6

Linda de Mol is terug op tv als presentatrice van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het werd een emotioneel weerzien, inclusief staande ovatie van het publiek: “Wat ontzettend lief.

Staande ovatie voor Linda de Mol

Na dik een half jaar afwezigheid keerde Linda de Mol vanavond terug op tv. De presentatrice was namelijk te zien in de eerste uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. We hadden al gehoord dat het een emotioneel weerzien zou worden en dat bleek te kloppen. Zodra Linda de studio inloopt, staat het publiek namelijk op om haar een staande ovatie te geven. Er wordt geklapt, gefloten en gejoeld.

'Het zal u niet ontgaan zijn'

Het warme welkom van het Postcode Loterij Miljoenenjacht-publiek laat Linda duidelijk niet koud: “Dank u wel”, zegt ze. Ze wuift zichzelf vervolgens wat lucht toe en knippert haar tranen weg. “Ik dacht: ik ga niet volschieten. Nou, dat is niet gelukt. Wat ontzettend lief.” Vervolgens gaat Linda kort in op de roerige periode die ze achter de rug heeft: “Het zal u niet ontgaan zijn dat ik een tijdje uit de roulatie ben geweest, maar dankzij de steun en de lieve berichtjes van een heleboel van u thuis, kan ik nu oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht.

The Voice of Holland

Na de BOOS-aflevering over The Voice of Holland stond het leven van Linda op zijn kop. Nadat haar ex Jeroen Rietbergen wordt ontmaskerd als ‘vieze Jeroentje’ staakt de presentatrice al haar werkzaamheden. Vorige week kwam de tweede aflevering van BOOS over The Voice online en dit deed toch weer wat stof opwaaien. Toch krabbelt Linda langzaam op. De presentatie van Ik Hou van Holland heeft ze echter afgestaan aan een 'stiknerveuze' Rob Kemps.

Postcode Loterij Miljoenenjacht zie je elke zondag om 20:00 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.