Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol
BN'ers

Tranen bij Linda de Mol in eerste aflevering Miljoenenjacht

|
|

Laatste update:

Een spannend weekend voor Linda de Mol. De presentatrice heeft een heftige tijd achter de rug, maar zondagavond keert ze terug op tv na meer dan een half jaar afwezigheid tijdens de eerste aflevering van Miljoenenjacht.

The Voice of Holland

Na de BOOS-aflevering over The Voice of Holland staat het leven van de familie de Mol op zijn kop. Vooral voor Linda. Ze staakt al haar werkzaamheden als haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen wordt ontmaskerd als ‘vieze Jeroentje’.

De eerste aflevering van Miljoenenjacht

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht is ze bijzonder openhartig en gaat ze het onderwerp niet uit de weg. In de radioshow Jan-Willem Start Op! op NPO Radio 2 horen we: “Ze zei dat ze een heel zware zomer heeft gehad, maar aan haar fans had ze veel steun gehad.” Ook zou Linda een staande ovatie hebben gekregen en moest ze een traantje wegpinken.

De storm is nog niet gaan liggen

Vorige week kwam de tweede aflevering van BOOS over The Voice online en dit deed toch weer wat stof opwaaien. Toch krabbelt Linda langzaam op en verschijnt ze ook deze maand weer voor het eerst op de cover van haar eigen magazine.

Miljoenenjacht is zondag om 20.00 uur te zien bij SBS6.   

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder