Tim Hofman maakt nieuwe BOOS met John de Mol

Tim Hofman
© BNNVARA

De uitzending van BOOS over misstanden bij The Voice of Holland zette de mediawereld begin dit jaar op de kop. Binnenkort begint een nieuw seizoen van het spraakmakende programma en Hofman teaset dat hij wéér met John de Mol aan tafel gaat zitten.

In BOOS kwamen verschillende oud-deelnemers aan The Voice of Holland aan het woord. Ze vertelden over machtsmisbruik, ongewenste intimiteiten en zelfs seksueel misbruik. Het programma resulteerde in aangiftes tegen coach Ali B, bandleider Jeroen Rietbergen en een regisseur van het programma.

BOOS op John de Mol

Hofman sprak uitgebreid met John de Mol, die het betreurde dat de kandidaten niet eerder aan de bel hadden getrokken. Daarna ontstond gesteggel over de vraag of De Mol niet veel eerder van de misstanden wist; helemaal nadat Linda de Mol al op de hoogte was van klachten over Ali B.

In de teaser zien we dat Hofman belt met Talpa-directeur Paul Römer, en vraagt om een nieuw gesprek met hem én John de Mol. Waar de uitzending precies over gaat is nog niet helemaal duidelijk, maar de link met de eerdere TVOH-uitzending is nogal sterk.

Het nieuwe seizoen van BOOS begint op donderdag 25 augustus: vanaf 16:00 uur staat er een nieuwe aflevering voor je klaar. Daarnaast start op zondag 28 augustus een nieuw seizoen van Pak de Macht, waarin Hofman onderzoekt wie het in Nederland nou precies voor het zeggen heeft.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.