rob kemps presentator ik hou van holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob kemps presentator ik hou van holland
SBSTV

Ik Hou van Holland met ‘stiknerveuze’ Rob Kemps: ‘Even wennen'

|
|

Laatste update:

Rob Kemps was vanavond voor het eerst te zien als vervanger van Linda de Mol in Ik Hou van Holland. Hoe bracht de Snollebollekes-artiest het ervan af? “Het is zeker anders zonder Linda.

Rob Kemps vervangt Linda de Mol

Linda de Mol slaat het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland over. De presentatrice wordt vervangen door Rob Kemps. Volgens Talpa is 'in goed overleg' gevraagd of Rob Ik Hou van Holland eenmalig van Linda over wil nemen en dat doet hij graag. Vanavond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien. Hoe deed Rob het?

'Stiknerveus'

"Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen", zo stelde Rob eerder al. Helaas bleek hij vanavond zijn zenuwen nog niet van zich afgeschud te hebben. Hij stond naar eigen zeggen namelijk ‘stiknerveus’ aan zijn desk. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens raadde Rob aan om de tent af te breken… Maar misschien was de Snollebollekes-artiest daar iets te nerveus voor?

Kijkers zijn in ieder geval ernstig verdeeld. Veel van hen missen Linda, maar net zo veel vinden Rob een prima vervanger. Over één ding zijn ze het echter eens: het is hoe dan ook even wennen.

Waar is Linda?

Linda legde haar werkzaamheden neer toen bleek dat haar toenmalige partner en The Voice of Holland-bandleider Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De presentatrice wil dit najaar alleen een nieuwe reeks Miljoenenjacht presenteren – waarbij blijkbaar tranen zijn gevloeid – en werkt daarnaast aan een nieuwe serie.

Ik Hou van Holland zie je elke zaterdag om 20:00 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder