Chantal Janzen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen
The Voice

Chantal Janzen is helemaal klaar met The Voice ‘stront’

|
|

Laatste update:

Chantal Janzen is blij dat BOOS de misstanden bij The Voice of Holland blootlegde. "Deze stront wil je nooit meer meemaken", zegt de presentatrice in De Telegraaf. "Ik vind het erg goed dat we allemaal zijn wakker geschud, dat heeft Tim Hofman heel goed gedaan."

Frustratie

Vorige week heeft Janzen ook de tweede BOOS-uitzending over het Voice-schandaal bekeken. De presentatrice heeft er alleen "niet zoveel over te zeggen". "Behalve dat ik vurig hoop dat ondertussen wel naar alle betrokkenen wordt geluisterd en daarmee aan de slag wordt gegaan. Wij worden op dit moment niet veel op de hoogte gehouden van hoe het staat met de zaak van het OM. Dus eigenlijk zit ik er niet veel anders in dan de rest van Nederland. Ik deel dezelfde frustratie die we allemaal hebben. Als de mensen om wie het gaat, maar gehoord worden."

Andere BN’ers waren veel kritischer over de tweede BOOS-uitzending die The Voice behandelt.

Keert Chantal Janzen terug naar The Voice?

Janzen weet nog niet of ze ooit terug wil keren bij The Voice als RTL het programma een nieuwe kans geeft. "Voordat je weer in zo’n huis gaat zitten, als je er al ooit weer gaat wonen, moet het helemaal zijn schoongemaakt. Dan moet er óók in de kelder worden gekeken, de zolder opgeruimd en het riool vervangen, om die metafoor te blijven gebruiken. En als het zo ver is, gaat de zender bepalen wie er weer in dat huis komt te wonen. Dat is niet aan mij."

Dat riool lijkt nog verre van schoon. In de tweede BOOS-uitzending beweerde Tim Hofman dat Talpa (en wellicht ook John de Mol) mogelijk meer wisten over het grensoverschrijdende gedrag van Jeroen Rietbergen. Een bevredigend antwoord daarop ontbrak alleen dus er komt waarschijnlijk nog een derde BOOS-aflevering aan.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder