Anouk Ali B The Voice of Holland coaches

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk Ali B The Voice of Holland coaches
RTLThe VoiceTV

Anouk doet boekje open over grensoverschrijdend gedrag The Voice

|
|

Laatste update:

Anouk vertelt over het vermeende grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Ze laat weten dat twee van haar kandidaten slachtoffer zijn geworden. John van den Heuvel meent dat er zelfs nog een aangifte aankomt.

Anouk belde The Voice-collega's

Anouk doet in De Telegraaf een uitgebreid boekje open over het vermeende grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Nadat RTL haar vertelde dat het programma gestopt werd, besloot ze zelf haar collega’s te bellen: “Ali was nogal laconiek, grapte het een beetje weg, zoals hij kan doen. Toen dacht ik al: ik weet niet of hij helemaal open met me is. Daarna belde ik Jeroen Rietbergen, die was duidelijk en zei: ’Ik heb ermee te maken, voor mij is het over.’”

'Doe normaal!'

Anouk is nog steeds kwaad dat ze de verhalen niet eerder kende. "Dat maakt het zo’n rollercoaster in mijn hoofd: het zijn mannen die ik graag mocht. (…) Ik heb meegeholpen om meisjes te ronselen voor dat programma. Sommige mensen zeggen: ’Maar die meiden waren al 18 of 19.’ F*ck off! Ik heb een dochter van bijna 17. Die ziet er misschien volwassen uit, maar het is een kind. Doe normaal!

Twee kandidaten Anouk slachtoffer

Anouk vertelt dat ook twee meisjes van haar team slachtoffer zijn geworden van het vermeende grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. “Erg dat ik daar nooit weet van heb gehad.” Ze kwam daar namelijk pas achter toen ze zelf contact opnam met al haar kandidaten.

Nog een aangifte The Voice

Aan de desk bij RTL Boulevard wordt de situatie besproken. Presentatrice Vivienne van den Assem vindt het (net als advocaat Sébas Diekstra eerder) bijzonder dat er onder de coaches toch nog steeds zoveel onduidelijkheid heerst. Misdaadverslaggever John van den Heuvel beaamt dat. Hij is echter blij dat er nu nog steeds 'dingen naar boven komen, die onderzocht gaan worden': “Ik krijg zelf ook nog steeds telefoontjes, mails en berichten van slachtoffers. Er gaat er binnenkort ook weer eentje aangifte doen.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder