Tim Hofman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman
BN'ers

Forse kritiek: 'Tim Hofman probeert alleen maar te scoren'

|
|

Laatste update:

Tim Hofman krijgt de volle laag van Johan Derksen. 'Bromsnor' is niet te spreken over de nieuwe BOOS-uitzending over The Voice of Holland en John de Mol. Hij vindt dat Tim "op hol is geslagen" en alleen maar probeert "te scoren", zo zei de analist donderdag in de SBS6-talkshow Vandaag Inside.

'Bedroevend slecht'

"Hofman wringt zich nu in allerlei bochten om onthullingen te doen die dat eigenlijk niet zijn", zei Johan onder meer. Tafelgast Heleen van Royen was het daar roerend mee eens. "Het was bedroevend slecht en eindeloos lang. Dit kon ook in drie Instagram-stories." Heleen riep ook dat vrouwen niet geholpen zijn met de nieuwe uitzending. "Waarom ga je nu nog meer zoeken en graven en pielen?", vroeg ze zich hardop af. "Wie help je daar mee? Ga lekker naar Ter Apel om daar vrouwen te helpen!"

BOOS vs. John de Mol

In de nieuwe BOOS, die donderdagmiddag online kwam, meldden Tim en zijn team dat John de Mol mogelijk al eerder wist van meer gevallen van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice. Deze meldingen zouden bekend zijn bij een contactpersoon binnen de productie en een eindredacteur van Talpa. Het is echter niet duidelijk of zij De Mol daarvan op de hoogte hebben gesteld. Tim suggereerde daarbij dat er ergens is gelogen.

'Even toespreken'

Johan zou als hij zijn werkgever was de betrokkenen "even toespreken" over dit dossier, maar ontslag is volgens hem niet nodig. "Meneer Boos is nu niet zó belangrijk om iemand te ontslaan omdat hij zo nodig KGB'tje speelt."

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder