Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Linda de Mol
BN'ers

Linda de Mol doet haar verhaal in nieuwe editie LINDA.

|
|

Laatste update:

September is de comebackmaand voor Linda de Mol. Na maanden uit de spotlights -door de The Voice-rel- keert ze terug op tv én op de cover van haar tijdschrift LINDA. In de nieuwe editie, die op 21 september zal verschijnen, zal ze haar verhaal doen. Dat laat een woordvoerder van het blad weten aan het ANP. 

Het waren grauwe maanden voor Linda de Mol, die normaal staat te shinen tijdens het presenteren of op de cover van haar blad schittert. Ze verbrak eerder haar relatie met Jeroen Rietbergen, omdat hij in de beruchte BOOS-aflevering over verschillende The Voice-schandalen werd beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag

Haar verhaal

Afgelopen week pinkte Linda al een traan weg tijdens haar comeback bij Miljoenenjacht. De koffertjes stonden weer netjes op een rij en de presentatrice kreeg een overweldigend applaus van haar publiek. Nu is het tijd om terug te keren bij het tijdschrift. Dat doet ze dan ook meteen goed: ze prijkt weer zoals vanouds op de cover van het magazine én ze vertelt haar kant van het verhaal. Iets waar we allemaal met smacht op zitten wachten!

TV-serie

Dat is niet alles, want ook kunnen we Linda snel weer zien in een nieuwe komedieserie. 2 oktober zijn de afleveringen van FIVE LIVE, een serie over de televisiewereld, te zien op SBS6. 

De nieuwste editie van LINDA. verschijnt op 21 september. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder