Pedro Pascal, the last of us, the mandalorian

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pedro Pascal, the last of us, the mandalorian

Pedro Pascal krijgt hoofdrol in HBO’s The Last of Us

|
|

Laatste update:

Pedro Pascal gaat Joel Miller spelen in de aankomende live-action serie van de bekende game-franchise The Last of Us. De andere hoofdrol is voor Game of Thrones-actrice Bella Ramsey.

Dat onthult The Hollywood Reporter. We wisten al dat de maker van Chernobyl, Craig Mazin, aan de slag gaat met dit project en dat hij dit samen doet met de schrijver van het spel, Neil Druckmann. Vandaag werd dan eindelijk bekend wie de rol van Joel Miller op zich neemt. Dat is Pedro Pascal, die je uiteraard kent van Game of Thrones en Disney+-hit The Mandolorian. Het andere hoofdpersonage, Ellie, wordt gespeeld door mede GOT-ster Bella Ramsey.

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Waar gaat The Last of Us over?

Joel Miller is smokkelaar in een apocalyptische wereld, waar een dodelijk virus de beschaving vernietigd heeft. Alle overlevenden zitten opgesloten in quarantaine-zones. Hij heeft opdracht gekregen om tiener Ellie uit zo’n zone te smokkelen, omdat zij wel eens de oplossing kan zijn voor het virus. Dit begon als een kleine klus, maar eindigde in een hartverscheurende reis.

Een van de beste games ooit

The Last of Us veroverde de wereld en werd gezien als een van de beste games ooit. Hij won prijzen als Game of the Year en het is dan ook niet gek dat er een tweede deel aan kwam. Het langverwachte vervolg maakte in juni 2020 zijn debuut. Ook dit spel was ontzettend populair en heeft meerdere prijzen gewonnen. Wij kijken erg uit naar de verfilming van deze game

Lees verder