Op déze datum starten de opnames van The Mandalorian seizoen 3

The Mandalorian seizoen 3

Vandaag werd bekend wanneer seizoen 3 van The Mandalorian opgenomen wordt. Op basis hiervan kunnen we (voorzichtig) voorspellen wanneer de serie weer op Disney Plus terugkeert!

Het tweede seizoen van de populaire Star Wars-serie eindigde met een paar joekels van cliffhangers. Baby Yoda vertrok met Luke Skywalker naar zijn nieuwe Jedi-tempel; Din Djarin (Pedro Pascal) kreeg per ongeluk de Darksaber in handen, waar zijn bondgenoot Bo-Katan (Katee Sackhoff) keihard van baalt. Dát er een derde seizoen aankwam was al bekend, maar toen gooide de premiejager Boba Fett roet in het eten!

Na alle informatie over de nieuwe Boba Fett-spin-off van The Mandalorian, waren fans bang dat het wachten op het derde seizoen wel érg lang zou duren. Dit lijkt gelukkig mee te vallen: de opnames gaan begin april van start.

The Mandalorian seizoen 3 en verder!

De eerste twee seizoenen werden in ongeveer vier maanden geschoten, waarna er nog heel veel special effects werden toegevoegd. Dit proces duurde ongeveer een half jaar. Als de opnames van The Mandalorian in augustus afgerond zijn, dan is het mogelijk dat het derde seizoen in het voorjaar van 2022 verschijnt; pakweg in maart. Natuurlijk kan Disney besluiten om de serie later uit te zenden, maar als we uit gaan van de eerdere reeksen kán het dus al in het voorjaar.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Naast The Mandalorian seizoen 3 en The Book of Boba Fett wordt er aan nóg een hele zwik Star Wars-series en -films gewerkt. Hier vind je een lijst met alle projecten waarvan we het bestaan afweten.