Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Opnames The Mandalorian seizoen 2 afgerond!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De opnames voor seizoen 2 van Disney+'s eerste échte hit The Mandalorian zitten erop. Bereid je voor op hopelijk nog véél meer Baby Yoda-momentjes!

Actrice Gina Carano, die je kent als shock trooper Cara Dune, maakte gisteren via instagram bekend dat het filmen voor seizoen 2 van Star Wars-serie The Mandalorian erop zit.

Seizoen 2

Dat Cara Dune terugkeert, betekent dat ze waarschijnlijk weer in contact komt met Mando. En dat terwijl ze aan het einde van seizoen 1 - let op: spoilers volgen - nog afscheid nam van Din Djarin en Baby Yoda, die er samen vandoor gingen om op zoek te gaan naar Jedi die 'The Child' willen trainen. Mogelijk gaat ze achter Moff Gideon (Giancarlo Esposito) aan als ze erachter komt dat die nog steeds leeft? Hoe dan ook: Cara komt terug en Mando kan natuurlijk alle hulp gebruiken!

Baby Yoda incoming!

Hoe badass Cara ook is: wij kunnen bij The Mandalorian alleen nog maar denken aan The Child, aka 'Baby Yoda'. Komen we in seizoen 2 eindelijk meer te weten over zijn herkomst? En misschien nog wel belangrijker: het Yoda-ras? Waarschijnlijk wel. Toch hopen we vooral op nog meer gif-waardige momentjes van Baby Yoda in actie. Dat is waar we écht naar uitkijken! Nog een dik halfjaar wachten en we weten meer... Als die merchandise nu eindelijk eens uitkomt, kunnen we in ieder geval nog het Force-kindje in huis halen!

Lees verder