• The Masked Singer

Onthulling: Déze BN'er was De Zeemeermin in The Masked Singer

Appeltje eitje! De onthulling van De Zeemeermin in The Masked Singer was er weer eentje voor in de boeken. Had jij geraden dat déze BN'er schuilging achter het masker?

Door Lise Knipping
De Zeemeermin

We zagen deze avond spetterende optredens van De Zeemeermin, De Joker, De Bijenkoningin, De Tijger en De Flamingo. Ook werden we getrakteerd op een zoet gastoptreden van De Taart. Het waren stuk voor stuk pareltjes, maar het publiek had de keuze gemaakt. De Flamingo en De Zeemeermin stonden lijnrecht tegenover elkaar. 

Topmodel

De Flamingo mocht van het publiek nog een aflevering door, dus dat betekende dat De Zeemeermin haar masker af moest zetten! Het panel was unaniem en thuis wisten mensen zeker wie de BN'er met paarse staart was. Iedereen had het juist, want - inderdaad -topmodel Loiza Lamers was De Zeemeermin! Wát een onthulling. 

De hints

We hadden nog wel even willen genieten van de prachtige optredens van Loiza, want ervaring op het podium heeft ze absoluut! Daarmee gaan we gelijk naar de hints. De hint 'haantje de voorste' verwijst natúúrlijk naar haar winst bij Holland's Next Top Model in 2015, waarin het bloedmooie model als eerste transgender ter wereld het programma wist te winnen! De waarzegster heeft een aantal tarotkaarten gelegd en op een daarvan stond het rad van fortuin, dat symbool staat voor verandering. En die verandering staat natuurlijk voor haar transitie!

In een eerdere video vertelde Loiza dat ze altijd al haarzelf is geweest. Die hint verwijst naar haar documentaire Altijd Al Loiza op Videoland. Het Kinderen voor Kinderen-lied 'Op een onbewoond eiland' zegt iets over Expeditie Robinson; het programma waar het model in 2018 én in 2021 aan mee deed. Ook was de hint Samantha Steenwijk een hint naar de deelname aan De Verraders, waarin de twee tegenover elkaar stonden. En zo zijn er nog véél meer! We wisten het!

Loiza Lamers
© RTL

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur bij RTL 4.