Loiza Lamers legt vertrek Expeditie Robinson uit: ‘Écht heel pittig’

loiza lamers humberto expeditie robinson

Tot groot verdriet van de kijkers moest Loiza Lamers vanavond Expeditie Robinson verlaten. Bij Humberto legt ze uit waarom ze naar huis werd gestuurd door de dokter.

Loiza Lamers vertrekt uit Expeditie Robinson

Loiza Lamers moest vanavond Expeditie Robinson verlaten vanwege ‘acute, medische redenen’. In de uitzending werd niet duidelijk wat er precies met haar aan de hand was. Aan tafel bij Humberto geeft Loiza wel tekst en uitleg: “Het was gewoon echt een opeenstapeling van alles. Ik heb natuurlijk Filipijnen gedaan en dat was al heel zwaar. Maar dat voelde toch echt idyllischer. Zon, zee, strand en we hadden kokosnoten en banaantjes. En dat vond ik al pittig. Maar dit was écht heel pittig.

'Dan ben je gewoon klaar'

Het was gewoon alleen maar rots. Er was geen eten; we konden niet vissen. Het was koud: de Filipijnen was 45 graden en nu was het op een goede dag 16 graden. En die combinatie, dan ben je op een gegeven moment gewoon klaar”, zo vertelt Loiza. Omdat het openhartige model al eens eerder aan Expeditie Robinson meedeed, startte ze dit seizoen op Tweede Kans-eiland – lees hier meer over de ingewikkelde spelregels van Expeditie Robinson. “Het verschil met dit seizoen was ook dat wij als Tweede Kans-eiland gelijk individueel zijn gaan strijden. Normaal deed je dat als team, dus dan spaar je ook wel een beetje je krachten. Maar nu moest je constant je eigen hachje redden.

Humberto is elke zondag om 21:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.