expeditie robinson kandidaten exit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
expeditie robinson kandidaten exit

Expeditie Robinson-kijkers bedroefd: ‘Gun je niemand’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De dokter in Expeditie Robinson besloot vanavond om een deelnemer naar huis te sturen: “Er is net besloten dat ik om acute, medische redenen het spel moet verlaten." Kijkers balen van deze onverwachte exit...

Spoilers voor de Expeditie Robinson-uitzending van vanavond.

Deze deelnemer moest naar huis

Loiza Lamers kreeg een tweede kans in Expeditie Robinson. Na een paar jaar geleden nét niet in de finale te komen, mocht ze dit jaar opnieuw meedoen. Helaas kwam er vanavond abrupt een einde aan haar deelname… Kort na de (ingewikkelde) samensmelting blijkt dat het fysiek niet goed gaat met Loiza. En dat betekent opnieuw een exit die de gemoederen flink bezighoudt.

'Ik was nog niet klaar'

Loiza, dit komt totaal onverwacht en is een schok voor iedereen”, begint Nicolette Kluijver. “Maar je bent net gecheckt door de dokter. Het gaat niet zo goed met jou, hè? Wat is er met je aan de hand?” Loiza vertelt in tranen dat ze naar huis wordt gestuurd: “Er is net besloten dat ik om acute, medische redenen het spel moet verlaten.” De klap komt hard aan: “Ik had niet gewild dat dit het einde zou zijn. Ik was nog niet klaar.” Ook de rest van de groep heeft het er zichtbaar zwaar mee… Net als de kijkers, die het heel sneu voor de altijd openhartige Loiza vinden:

Je ziet Expeditie Robinson elke zondag om 20:00 uur en elke donderdag om 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder