loiza lamers humberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
loiza lamers humberto

Humberto-kijkers vol lof over Loiza Lamers: ‘Prachtig persoon’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Loiza Lamers schoof aan bij Humberto om te praten over haar nieuwe Videoland-documentaire Altijd al Loiza. Kijkers smullen van haar openhartigheid: “Loiza is echt een prachtig persoon.

Loiza Lamers bij Humberto

Ditmaal gelukkig geen geklaag over Expeditie Robinson-spoilers, wel een hoop lof voor Loiza Lamers. Loiza werd in één klap bekend toen ze in 2015 als eerste transgender Holland's Next Top Model won. In de Videoland-documentaire Altijd al Loiza laat ze zien hoe helder het altijd was: ze was altijd al een meisje. Toch kampt ook Loiza met de nodige onzekerheden en levensvragen, zeker op het gebied van de liefde. Ook aan tafel bij Humberto vertelde Loiza openhartig over haar leven. En dat konden de kijkers enorm waarderen!

'Je mag trots zijn op jezelf'

Loiza, je bent echt gewoon echt een super mooie vrouw. Je mag trots zijn op jezelf”, zo lezen we bijvoorbeeld op Twitter. Ook Loiza haar familie krijgt lof. Mensen vinden het ontroerend om te horen hoe haar ouders en broer haar gesteund hebben tijdens haar transitie. Hieronder een greep uit de reacties:

Even terugblikken op eerdere bijzondere Humberto-gasten? Ook bipolaire Hanna Verboom maakte laatst veel indruk, net als Peter Heerschop die de kijkers raakte met een voordracht over de paralympiërs.

Humberto zie je elke zondag om 21:30 uur op RTL 4. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder