Officieel bevestigd: Squid Game krijgt tweede seizoen

Squid Game

Wie dacht dat het na de zinderende laatste aflevering klaar is met de kinderspelletjes met dodelijke afloop, heeft het mis. Het tweede seizoen van Squid Game komt eraan! Dat heeft Netflix officieel bevestigd.

Seizoen twee komt eraan

De verknipte spelshow-op-leven-en-dood Squid Game was vorig jaar een gigantische hit op Netflix. Dat er een vervolg komt is dus geen verrassing, al helemaal niet omdat bedenker en regisseur Hwang Dong-hyuk al min of meer bevestigde dat hij bezig was met een tweede seizoen. Streamingdienst Netflix hield echter de lippen stijf op elkaar, mogelijk omdat het financieel minder lekker gaat dan vorig jaar. Nu kunnen Squid Game-fans dan écht opgelucht ademhalen: dat tweede seizoen komt er!

Wat kunnen we van Squid Game seizoen 2 verwachten?

Behalve een bevestiging van een vervolg, dropt Hwang Dong-hyuk via een boodschap op het Twitter-account van Netflix nog een paar hints: "Gi-hun keert terug. De Frontman keert terug. De man in het pak met ddakji keert mogelijk terug. Jullie zullen ook kennis maken met Young-hee’s vriendje Cheol-su." Young-hee is het robotmeisje dat in een van de eerste dodelijke spelletjes opduikt. Het lijkt er dus niet op dat het volgende seizoen minder bloederig wordt...

Wanneer is Squid Game seizoen 2 te zien?

Helaas, we moeten nog even geduld hebben. Regisseur Hwang Dong-hyuk liet tijdens het internationale televisiefestival MIPTV in het Franse Cannes weten dat hij nog moest werken aan seizoen twee. "Hopelijk kan ik het eind 2024 aan de fans laten zien." 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.