Spectre, James Bond

Veronica Superguide logo
Spectre, James Bond

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Videoland pakt groots uit en voegde afgelopen week een flinke lading films en series toe. Met onder andere alle (!) James Bond-films kom je absoluut geen actie tekort. Wij zetten de leukste nieuwe titels van de streamingdienst voor je op een rij!

Series

Keeping Up With the Kardashians

In het 17e seizoen van de populairste familie ter wereld nodigt Khloe haar ex uit voor Trues eerste verjaardag. Maar is dit wel zo’n goed idee? Het wordt een ongemakkelijke bedoeling en Khloe moet een manier bedenken om goed met haar ex om te gaan in het belang van haar kind.

Hotter than My Daughter

Bridget Maasland presenteert het nieuwste seizoen van Hotter Than My Daughter. De kersverse presentatrice gaat langs bij moeders die door hun dochter zijn opgegeven voor een hoognodige make-over. Tot nu toe leverde het programma hilarische beelden op, bekijk hier de 5 grappigste Hotter Than My Daughter-kandidaten ooit!

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Films

Alle James Bond-films

Dr. No, Licence to Kill, Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. Alle (!) Bond-films zijn nu te zien op Videoland. De streamingdienst haalt deze grote stunt uit voor de nieuwste Bond-film No Time to Die. Helaas is de release van deze film 7 maanden uitgesteld vanwege het coronavirus. Gelukkig zijn alle eerdere avonturen van James Bond nu extra makkelijk te zien!

The Hurricane Heist

Wanneer kan je het beste 600 miljoen dollar stelen? Juist, tijdens de grootste orkaan ooit geregistreerd in de VS. Iedereen is geëvacueerd en alleen een meteoroloog, zijn broer en een bewaakster zijn achtergebleven in de verlaten stad. Zij kunnen als enigen ervoor zorgen dat de dieven niet slagen in hun meesterplan. Maar dan moeten ze wel de orkaan zien te overleven.

De Lockerbie-ramp

In 1988 stortte vlucht 103 van Pan Am neer op een woonwijk in het Schotse Lockerbie door een terroristische aanslag. Er stierven 270 mensen door de ramp. Deze documentaire vertelt de verhalen van overlevenden, familieleden van slachtoffers en ooggetuigen van de catastrofe.

Lucy

Lucy (Scarlett Johansson) wordt gedwongen om een drugslading te smokkelen. Als ze per ongeluk in aanraking komt met de drugs gebeurt er iets bijzonders. Het goedje lijkt haar bovenmenselijke krachten te geven. Ze voelt geen pijn of emoties meer, ze neemt alle kennis binnen een fractie van een seconde op en ze kan dingen verplaatsen met haar gedachten. De nieuwe Lucy besluit diegene die haar te grazen namen terug te pakken.

Lees verder