Kim Kardashian, reallifesoap, Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kim Kardashian, reallifesoap, Videoland

Nu op Videoland: nieuw seizoen Keeping Up With The Kardashians

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Op deze Internationale Vrouwendag kunnen de Kardashian-fans hun hart ophalen: Videoland heeft namelijk zojuist het zeventiende seizoen van de populaire realityshow Keeping Up With The Kardashians online gezet. 

De eerste aflevering van het zeventiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians begint met een dubbele aflevering. Khloe nodigt haar ex uit voor Trues eerste verjaardag, maar de vraag is of dat een slim plan was. Na een ongemakkelijke confrontatie in het bijzijn van haar vrienden en familie begint de realityster daar namelijkte twijfelen. Ze moet een manier bedenken om op een vreedzame manier met haar ex om te gaan in het belang van haar kind.

Drie seizoenen

In september maakte Videoland-kijkers voor het eerst kennis met misschien wel de beroemdste familie van Hollywood toen de streamingdienst besloot om zowel het vijftiende als zestiende seizoen online te gooien. Tja, je houdt van ze of je vindt ze verschrikkelijk, maar daar hoort vandaag dus ook het zeventiende seizoen bij. Kijk je liever wat anders? Dan heb je ook geluk: het aanbod van Videoland breidt zich namelijk snel uit

Het vijftiende, zestiende en zeventiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians zijn via Videoland te zien.

Lees verder