How to Train your Dragon 2, Crimson Peak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
How to Train your Dragon 2, Crimson Peak

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Videoland voegde afgelopen week weer een aantal nieuwe films en series toe. Met The Kill Chain en Escape Plan 2 stijgt het actieniveau naar een nieuwe hoogte. Ook is nu de horror Crimson Peak op de streamingdienst te zien. Durf jij hem te kijken? Wij zetten de leukste films en series voor je op een rijtje!

Series

Beste Kijkers - seizoen 7

Presentator Ruben Nicolai zet alle leukste, grappigste en spraakmakendste tv-momenten van de afgelopen week op een rijtje. De twee teams moeten raden waar de fragmenten over gaan of hoe ze aflopen. Welk team er wint maakt ons als kijker helemaal niks uit natuurlijk: wij kijken voor de hilarische fragmenten.

Moord, Leugens en Alibi's: Beauty Queen Killers

In deze documentaireserie wordt een heftige misdaad besproken. Maar behalve het presenteren van de feiten worden de daden vanaf meerdere perspectieven behandeld. Hoe kijken de slachtoffers of hun familie naar de misdaad? En wat hebben de daders zelf te melden?

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Films

Escape Plan 2

Ray Breslin (Sylvester Stallone) is meester in het ontsnappen uit gevangenissen. Jaren geleden ontsnapte hij uit The Tomb en nu heeft hij een eliteteam opgezet om mensen uit de meest ondoordringbare gevangenissen te halen. Wanneer zijn teamlid Shu Ren (Xiaoming Huang) verdwijnt in een van de meest complexe gevangenissen ooit moet Ray zichzelf weer laten opsluiten. Maar hoe ontsnap je uit een volledig geautomatiseerd gebouw dat constant van vorm verandert?

How to Train your Dragon 2

Hiccup en Toothless gaan op avontuur. Tijdens hun reis ontdekken ze een ijsgrot waar ze wilde draken en een mysterieuze Drakenrijder tegenkomen. De toekomst van de mensen en draken ligt in de handen van de twee vrienden.

Kill Chain

Het regent doden tijdens een vuurgevecht in een hotel. Drie levens van vreemden zijn verstrikt in een conflict waar ze geen van allen op voorbereid zijn. We volgen een spoor lijken van gangsters, moordenaars, corrupte agenten, een femme fatale en een huurmoordenaar. 

Crimson Peak

Edith Cushing (Mia Wasikowska) probeert te ontsnappen van haar verleden en komt terecht in een huis dat leeft. Het spookachtige gebouw staat bovenop een berg van bloedrode klei. Edith is niet de enige met een verleden, ook het huis zit vol geheimen die haar achtervolgen...

Kijk je toch liever naar iets anders op de streamingdienst? Bekijk hier de 10 beste series die nu op Videoland staan.

Lees verder