Hotter than my Daughter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hotter than my Daughter

De 5 grappigste kandidaten uit Hotter Than My Daughter!

|
|

Laatste update:

Bridget Maasland presenteert vanavond het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter. In het programma geven dochters hun belachelijk geklede moeders op voor een hoognodige make-over van Bridget. In de vorige seizoenen met Gordon en daarna Patty Brard aan het roer, kwamen veel hilarische schaarsgeklede vrouwen langs. Dit zijn de 5 grappigste kandidaten uit Hotter Than My Daughter!

5. Bijdehante Iris (seizoen 7)

Moeder Iris is zeker niet op haar mondje gevallen en gooit alles wat in haar opkomt naar buiten, zoals details over haar seksleven of het feit dat ze op dates gaat als ze honger heeft. Hey, ze geeft tenminste eerlijk toe dat ze niet zo feministisch is ingesteld.

4. Dochter Lola (seizoen 7)

De Limburgse Lola is pas tien jaar oud maar heeft nu al genoeg van haar moeders kledingstijl. Ze heeft al goed door dat haar moeder anders is dan anderen. “Ik zeg gewoon dat mama mijn oudere zus is.” Gordon ligt helemaal dubbel om de jonge meid.

3. Kinky moeder Miranda (seizoen 2)

In seizoen 2 verscheen de kinky-geklede moeder Miranda op onze beeldschermen. Gordon moest haar streng toespreken want de gewaagde setjes konden écht niet. Na de metamorfose zag Miranda er veel beter uit, maar haar dochter (die Miranda nota bene opgaf) vond het niet echt geslaagd: “je lijkt wel oma”. Nou daar heb je dan al die moeite voor gedaan, Gordon!

De 5 grappigste kandidaten uit Hotter Than My Daughter!

2. Vampier Louise (seizoen 8)

Niet elke moeder wordt opgegeven omdat ze zich zo schaars en sexy kleedt. Moeder Louise moest meedoen van haar 11-jarige dochter Sheila omdat ze helemaal opgaat in de fantasy-wereld. Ze omschrijft haar look zelf als een mix tussen ‘vampier en femme fataal’: “dat is een vampier die overdag kan lopen. Ik verzin er dan altijd bij dat ik een drankje heb, waardoor ik kan lopen als iedereen en af en toe wel een beetje last heb van het zonlicht. Dus dan heb ik een parasolletje bij me. En zij ondekt zeg maar de wereld.

De 5 grappigste kandidaten uit Hotter Than My Daughter!

1. Zelfverzekerde Noris (seizoen 5)

Noris is helemaal tevreden met haar lichaam terwijl… euh… niet iedereen met haar postuur dat zou zijn. Ook danst ze heel graag. Echt heel graag. Ze is niet vies van een kleine demonstratie voor de camera. “Kijk, alles trilt!” Ja, Noris, we zien het! 

Hotter Than My Daughter is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 5.

Lees verder