Pascal in B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pascal in B&B Vol Liefde
B&B vol Liefde

Nieuw avontuur voor B&B Vol Liefde-held Pascal

|
|

Laatste update:

Nu het tweede seizoen van B&B Vol Liefde bijna begint, is er op de valreep nog goed nieuws over kandidaat Pascal. Zijn legendarische verblijf bij Debbie was hilarisch ongemakkelijk, maar nú heeft hij dan toch de liefde gevonden. Pascal gaat samenwonen met zijn vriendin!

Pascal werd één van de hoofdrolspelers in het eerste seizoen B&B Vol Liefde. Hij werd gekoppeld aan Debbie, die hem en de andere mannen flink aan het werk zette. Pascal had wel een goed gevoel over zijn kansen met Debbie, en speelde gezellig FIFA met zijn nieuwe ‘bro’ Melvin.

Debbie vroeg zich af wanneer Pascal eens een beetje moeite voor haar ging doen, terwijl Pascal zat te wachten op het moment dat Debbie een beetje interesse toonde in haar gasten. Zoals je misschien nog wel weet: het gebeurde allebei niet! Wél werd er veel gewerkt.

Liefde zonder B&B

Pascal vond op de B&B Vol Liefde-reünie nóg meer ‘bro’s’, en vond niet lang daarna een leuke vriendin. Het gaat om Milou Hesselink, die je misschien nog wel kent uit het achtste seizoen van The Voice of Holland. Op Instagram maakte het stel vandaag bekend dat ze samen gaan wonen.

Pascal en Milou strijken samen neer in Amersfoort, zo lijkt het. Debbie heeft inmiddels ook een leuke vriend gescoord. Hoewel we de legendarische clash nooit zullen vergeten, kunnen Pascal en Debbie het hoofdstuk B&B Vol Liefde eindelijk achter zich laten. Hetzelfde geldt níet voor deelnemer Jacob

B&B Vol Liefde 2.0

Het tweede seizoen van B&B Vol Liefde lijkt één van de spaarzame zomerprogramma’s te worden die wél de moeite waard zijn. B&B Vol Liefde zie je vanaf 11 juli elke werkdag op RTL4, vanaf 20:30 uur. Hier zie je alvast de kandidaten van het nieuwe seizoen. Hier check je een paar van de hoogte- en (vooral) dieptepunten uit de eerste reeks.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder