Debbie in BenB vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Debbie in BenB vol Liefde

B&B Vol Liefde-kijkers raken niet uitgepraat over Debbie

|
|

Laatste update:

Inmiddels zijn alle kandidaten van B&B Vol Liefde bekendgemaakt en we krijgen langzaam maar zeker al een aantal eerste tekenen van liefde te zien in de broeierige B&B's. Alleen niet bij Debbie in Italië. Daar kunnen 'haar' mannen Pascal en Melvin het vooral goed met elkaar vinden. Kijkers raken ondertussen niet uitgepraat over Debbie en haar 'stijl'.

We hadden nooit verwacht dat we een ongemakkelijke mix tussen Ik Vertrek en First Dates écht nodig hebben, maar na bijna twee weken met B&B Vol Liefde willen we niet anders. Het is smullen geblazen met awkward stiltes en fitties tussen kandidaten. De deelneemster die het meeste opvalt bij kijkers? Dat is ongetwijfeld de 31-jarige Debbie. Ze runt een prachtige B&B in havenstad Salerno en kreeg al twee van haar vier mannen over de vloer, Pascal en Melvin.

B&B Vol Liefde-kijkers raken niet uitgepraat over Debbie

B&B Vol Klusjes

De heren klussen er flink op los voor Debbie en doen veel voor haar, maar misschien slaan ze door, vinden kijkers na de aflevering van gisteren. Men had vooral medelijden met Melvin.

B&B Vol Liefde-kijkers raken niet uitgepraat over Debbie
Pascal en Melvin

Die ging flink klussen bij de ingang van de B&B. Maar, zo benadrukte Debbie: het was niet verplicht. Maar goed, Melvin moest toch wát doen terwijl Debbie Pascal meenam voor een wandeling door de Giardino della Minerva, een prachtige botanische tuin. Melvin bleef moederziel alleen achter: "Ik begin het gevoel te krijgen dat ze een klusjesman zoekt."

Melvin en Debbie

Debbie is zich ondertussen van geen kwaad bewust en denkt dat Melvin haar hélemaal ziet zitten, ook al weet ze niet wat er in hem omgaat. "Hij wil natuurlijk heel graag in Italië wonen, hij ziet mij als de perfecte vrouw’’, legde ze uit. "Als je dan op een locatie komt en je merkt dat het niet is zoals je dacht, kan ik me voorstellen dat dat een domper is." Kijkers vinden Debbie vooral een domper, blijkt uit de vele reacties op haar houding. 

B&B-eigenaar zoekt klusjesman

We schieten ook graag even in de verdediging voor Debbie. Want ze is zeker niet de enige B&B-houder van de reeks die eerder op zoek lijkt naar een klusjesman dan naar een hete romance. Roxanna laat in Roosendaal haar mannen gewoon een hele woonwagen omtoveren tot een tiny house en ook bij Caroline in Oostenrijk worden de mannen flink aan het werk gezet. WC's schoonmaken, een tuinhek fixen, houthakken; ze houdt haar potentiële liefdespartners wel bezig...B&B Vol Liefde is van maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder