Bert en Ysolde, B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bert en Ysolde, B&B Vol Liefde

De bom barst tussen B&B Vol Liefde-Bert en Ysolde

|
|

Laatste update:

De RTL4-hit B&B Vol Liefde heeft er een week vol bromances, eenzame mannen en hilarische momenten op zitten. Dat klinkt leuk, maar toch eindigde het niet heel gezellig. Ysolde besloot na een ijskoude week haar biezen te pakken.

Zij en Bert bleken duidelijk niet de match made in heaven waar ze op hadden gehoopt.

Geloofskwestie

Het zat er al een beetje aan te komen. Eerder deze week belandden Ysolde en Bert - buiten de camera's om - in een verhitte discussie over het geloof. "De een noemt het een sekte en de ander noemt het geen sekte" vatte'concurrent' Romana kort samen aan de camera's. Ysolde heeft zich al haar hele leven moeten verdedigen voor dit geloof, en daarom viel dit rauw op haar dak.

Dieptepunt bereikt

Ook Bert leek er die avond al direct klaar mee. "Als je naar huis wil gaan, dan moet je gaan. Heel simpel gewoon." Toch bleef Ysolde, maar de vraag is nu of dit zo slim was voor hun onderlinge band. Die bleef na de onuitgesproken discussie ijzig koud. En dat kwam vanavond tot zijn hoogtepunt... of nou ja beter gezegd: dieptepunt! 

De bom barst tussen B&B Vol Liefde-Bert en Ysolde

Duidelijke mening

Ysolde besloot namelijk eindelijk om haar koffers te pakken. "Ik wil je bedanken voor de gezellige dagen. Ik heb wel genoten", probeert ze er nog een leuk einde aan te breien. Maar daar moet Bert, die altijd zegt wat hij denkt, niets van weten. "Het is gewoon geen match. Je hebt de moeite genomen om hiernaartoe te komen. Maar je bent nog echt niet rijp voor een relatie." Autsj!

Mismatch ten top

Dat laat Ysolde duidelijk niet over zich heen komen. "Ik heb niet het idee dat dat het echt is", stamelt ze. Maar Bert blijft bij zijn eigen ideeën. "Het maakt niet uit. Dat merk ik gewoon uit de gesprekken. En je bent gewoon heel kwetsbaar. Dat kwam de eerste zondagavond al naar buiten." En zo leefden ze nog lang en gelukkig... zonder elkaar! 

De bom barst tussen B&B Vol Liefde-Bert en Ysolde

Reacties

Kijkers zaten ook deze aflevering weer op het puntje van hun bank en tweetten erop los. Vooral om Ysolde een hart onder de riem te steken. Lees hieronder enkele opmerkingen!

Of Romana uiteindelijk met het hart van Bert ervandoor gaat... wij weten het nog niet zeker. B&B Vol Liefde is van maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder