b&b vol liefde jacob portugal

Veronica Superguide logo
b&b vol liefde jacob portugal

B&B Vol Liefde-Jacob laat kijkers gieren: ‘Jaloerse wijven’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Vanavond maakten we kennis met de zesde en laatste B&B-houder in B&B Vol Liefde: Jacob. Alle vier zijn liefdeskandidaten reisden gelijktijdig af naar Portugal. Zoals je inmiddels gewend bent, is er meteen genoeg te doen over deze nieuwe gezichten!

Jacob en zijn vier vrouwen

In B&B Vol Liefde gaan B&B-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Om te ontdekken of er een klik is, komen de potentiële liefdeskandidaten logeren in het etablissement van de deelnemers. Vandaag ging het avontuur van start voor Jacob, die een B&B runt in het Portugese Albufeira. Vanwege de coronamaatregelen in het land kwamen alle vier de dames tegelijkertijd aan. Op die manier kunnen ze met z’n allen veertien dagen in quarantaine. Of de liefdeskandidaten het zo lang volhouden, is echter nog maar de vraag…

B&B Vol Liefde-kijkers smullen van Marianne

De dames vallen van de ene verbazing in de andere. Zo vinden ze bijvoorbeeld een fotoboek, waar Jacobs ex haar foto’s heeft uitgeknipt... Hun mond valt pas echt open als personeelslid Marianne halverwege de werkdag even lekker gaat zonnen bij het zwembad. Dat vinden de dames simpelweg not done!

B&B Vol Liefde Jacob Marianne
B&B Vol Liefde Jacob Marianne
B&B Vol Liefde Jacob Marianne
B&B Vol Liefde Jacob vrouwen

Ik vind dat echt niet kunnen. Misschien ben ik een zeur, maar dat vind ik. (…) Effe ontbijtje regelen en dan gewoon chill”, horen we een van de dames zeggen. Jacob is echter stellig: zijn personeel heeft gewoon recht op pauze! De kijkers zijn dat roerend met hem eens en menen dat de dames gewoon een tikkeltje jaloers zijn:

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Meer lezen over het programma? We vertellen je graag meer over alle klusperikelen en de pijnlijke dates.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder