Art Rooijakkers in B en B Vol Liefde op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Art Rooijakkers in B en B Vol Liefde op RTL 4

Dit zijn de deelnemers in B&B Vol Liefde met Art Rooijakkers

|
|

Laatste update:

B&B Vol Liefde gaat morgen van start. Het nieuwe programma van Art Rooijakkers volgt zes Bed and Breakfast-eigenaren in hun zoektocht naar ware liefde. We stellen de deelnemers graag aan je voor!

Bed & Breakfast en Boer Zoekt Vrouw

Bed & Breakfast meets Boer Zoekt Vrouw, zo zouden we het gloednieuwe RTL 4-programma B&B Vol Liefde omschrijven. In dit programma gaan B&B-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Om te ontdekken of er een klik is, komen de potentiële liefdeskandidaten logeren in het etablissement van de deelnemers. Wat dat betreft doet het programma ook wel een klein beetje denken aan Lang Leve de Liefde, zeker omdat het programma dagelijks te zien is.

Win het weekend van je dromen!

De zes B&B Vol Liefde-deelnemers

RTL 4 beloofde ons in de aankondiging een aaneenschakeling van "mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties". Nu maar hopen dat de kandidaten B&B Vol Liefde samen het ontbijt halen… Aan het format van de datingshow zal het zo te horen niet liggen! Of het gloednieuwe RTL 4-programma lekker scoort, ligt natuurlijk ook aan de deelnemers. Zijn zij een beetje aansprekend? De zender stelt ze graag aan ons voor.

Bert, Caroline, Debbie, Jacob, Roxanne en Vincent; we hopen dat ze allemaal de liefde vinden. B&B Vol Liefde is vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers.

Vanavond al lekker even zwijmelen? Dit zijn de beste romantische films op Netflix en hier vind je de beste romantische series op de streamingdienst.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder