Art Rooijakkers in B en B Vol Liefde op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Art Rooijakkers in B en B Vol Liefde op RTL 4

Art Rooijakkers presenteert zomers datingprogramma B&B Vol Liefde

|
|

Laatste update:

Wat krijg je als je de Omroep MAX-kraker Bed & Breakfast combineert met de SBS-hit Lang Leve de Liefde? Juist ja, het gloednieuwe RTL-programma B&B Vol Liefde!

Bed & Breakfast

In B&B Vol Liefde volgen we een zestal Bed and Breakfast-eigenaren in hun zoektocht naar ware liefde. Om hun doel te bereiken, krijgen de hunkerende vrijgezellen in hun B&B gezelschap van potentiële liefdeskandidaten. De presentatie van dit nieuwe RTL-programma is in handen van Art Rooijakkers.

Doorzettingsvermogen

In de aankondiging vertelt Art Rooijakkers dat hij grote bewondering heeft voor de kandidaten van een B&B Vol Liefde. “Soms droom ik er ook wel eens van, een B&B beginnen in een zonnig Europees land”, verklapt de presentator. “Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze zes eigenaren.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Pijnlijke situaties’

Zoals gezegd is de link met succesformules als Bed & en Breakfast en Lang Leve de Liefde snel gelegd. En fans van die programma’s kunnen ook hier rekenen op een dagelijks portie ongemak. RTL belooft in de aankondiging een aaneenschakeling van ‘mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties’. Nu maar hopen dat de kandidaten B&B Vol Liefde samen het ontbijt halen.

B&B Vol Liefde is vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees verder