Jacob, BB Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Jacob, BB Vol Liefde

B&B Vol Liefde-kijkers leven mee met 'eenzame' Jacob

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het liefdesavontuur van Jacob in B&B Vol Liefde is pas net begonnen, maar heel voortvarend gaat het nog niet. De B&B-eigenaar voelt zich eenzaam, en dat terwijl hij toch vier vrouwen om zich heen heeft. 

Vriendinnenclubje

In B&B Vol Liefde gaan Bed en Breakfast-eigenaren de komende weken op zoek naar de liefde van hun leven. Om te ontdekken of er een klik is, komen de potentiële liefdeskandidaten logeren in het etablissement van de deelnemers. Waar in de meeste gevallen de vrouwen of mannen één voor één komen, is dat niet het geval voor Jacob. Vanwege de coronamaatregelen kreeg hij alle vier de dames afgelopen maandag tegelijkertijd! Op papier misschien een slim plan, maar voor Jacob pakte het slecht uit.

Buitengesloten

De B&B-eigenaar uit Portugal voelt zich namelijk totáál overrompeld door de dames, en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. "Ik voel mijzelf een beetje buiten jullie groep. Jullie hebben een soort van schermpje tussen jullie gemaakt en ik kom er niet meer in", geeft hij eerlijk toe. Nou, daar hebben de dames wel een weerwoord op. "Je bent een beetje veel met jezelf bezig, denk ik. En veel weg." Ook die telefoon is een punt van ergernis. "Iedere keer trek je je terug als die telefoon gaat. Dan kom je er moeilijk tussen." 

Smoesjes

Allemaal leuk en aardig, maar Jacob ziet het probleem niet. "Gisteren ben ik niet de hele dag met mijn telefoon bezig geweest. Ik heb hem zelfs niet bij mij gehad", vertelt hij aan de camera's. Hij vindt het - zacht gezegd - onzin.

B&B Vol Liefde-kijkers leven mee met 'eenzame' Jacob

Vriendschap

Mogelijk heeft het ermee te maken dat hij een ander beeld had: hij zag ze liever als concurrenten onderling. Maar daar moeten Monica, Jennie, Anita en Sigrun niets van weten. "We hebben alle vier zoiets van: we gunnen het elkaar. En met elkaar hebben we het ook gewoon leuk."

B&B Vol Liefde-kijkers leven mee met 'eenzame' Jacob

Of er Jacob straks wel echt iets te gunnen valt op romantisch vlak, is de vraag. Vooralsnog moet hij het doen met zijn groene smoothies, een zonnende huishoudster in haar string, kittens... en de steun van (sommige) Twitteraars.

Lees hieronder enkele opmerkingen! 

B&B Vol Liefde is van maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder