B&B Vol Liefde-kijkers smullen van bromance Melvin en Pascal

Melvin en Pascal in BB Vol Liefde

In RTL 4-hit B&B Vol Liefde binden Melvin en Pascal de strijd aan om het hart van bed and breakfast-eigenaar Debbie te veroveren. Of nou ja, dat is de bedoeling. Melvin en Pascal hebben Debbie echter helemaal niet nodig om het gezellig te hebben!

Debbie ontvangt Melvin en Pascal

In B&B Vol Liefde gaan deze zes B&B-eigenaren op zoek naar de liefde. Een van de deelnemers is Debbie, die een etablissement runt in Italië. Debbie krijgt vier mannen op bezoek, die gaan proberen haar hart te veroveren. De eerste die aankwam, was Melvin. Helaas klikte het niet meteen tussen Debbie en de havenwerker… Zij lijkt meer onder de indruk van Pascal, die een paar dagen later op de stoep stond. Hoe zouden de mannen daarmee omgaan? Staan ze elkaar naar het leven? Maken ze elkaar zwart? Vliegen ze elkaar in de haren?

B&B Vol Liefde-kijkers smullen van bromance Melvin en Pascal

Bromance in B&B Vol Liefde

Verrassend genoeg kunnen Melvin en Pascal het hartstikke goed vinden. Wat heet: ze lijken een grotere klik met élkaar te hebben dan met Debbie! Dat uit zich bijvoorbeeld in een avondje lekker gamen. Pascal had namelijk zijn PlayStation 4 meegenomen. Mochten de heren het hart van Debbie uiteindelijk niet weten te veroveren, dan zijn we in ieder geval getuige geweest van het opbloeien van een schitterende bromance in B&B Vol Liefde!

Meer lezen over B&B Vol Liefde? We wijzen je graag op de 'jaloerse vrouwen' bij Jacob en de koude oorlog bij Bert.

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag rond 20:30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.