De Ware Jacob op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Ware Jacob op Videoland
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-spin-off voor tragische Jacob!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het datingprogramma B&B Vol Liefde was vorig jaar hét zomersucces op RTL4. We zagen o.a. Debbie, Bert en Jacob worstelen met de komst van vrijgezellen naar hun bed en breakfast. Naast een tweede seizoen van de show verschijnt er binnenkort óók een spin-off. De Ware Jacob richt zich op de grootste pechvogel uit het eerste seizoen.

Jacob ontving in B&B Vol Liefde een groep vrouwen die al snel helemaal op hem afknapten. De b&b-houder probeerde het nog gezellig te maken, maar toen dat geen succes had, gooide hij de kont tegen de krib. Hij verstoorde yogalessen, gaf een surfles in zijn zwembad terwijl zijn huishoudster topless lag te zonnen in een string. Heel ongemakkelijk allemaal, maar Jacob gaf B&B Vol Liefde aardig wat kleur!

Vindt Jacob de liefde?

Na B&B Vol Liefde vond Jacob een vriendin die meteen bij hem introk. Wat er precies gebeurde is niet duidelijk, maar het werd al snel herrie in de b&b. In De Ware Jacob wil Jacob laten zien dat hij écht niet zo vreemd is als B&B Vol Liefde-kijkers misschien denken.

De serie draait om Jacob, die zijn bed en breakfast wil verbeteren (en uitbreiden!) en tijdens het verzorgen van zijn gasten óók nog de liefde zoekt. Het nieuwe zomerseizoen staat voor de deur, en Jacob hóópt dat hij de feestelijke opening kan vieren met een leuke dame.

De Ware Jakob is vanaf 15 juli te zien op Videoland: wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. Een paar dagen eerder start op RTL4 het tweede seizoen van B&B Vol Liefde: op 11 juli. De beste momenten uit het eerste seizoen vind je hier!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder