B&B Vol Liefde-Pascal is klaar met Debbie: ‘Voel me genaaid’

Door Alie Sierkstra
benb vol liefde debbie pascal chris lunch

Debbie besloot vanavond in B&B Vol Liefde Pascal en Chris het vuur na aan de schenen te leggen. Zijn ze wel op zoek naar de liefde of zien ze hun verblijf vooral als een gratis vakantie? Pascal laat die beschuldiging niet zomaar over zijn kant gaan!

Op vakantie in B&B Vol Liefde?

Debbie nam Pascal en Chris mee op een uitje! Na een bezoekje aan een citroengaard was het tijd voor een lunch. Het ideale moment voor de veelbesproken Debbie om de mannen eens uit te horen: zien zij hun verblijf in de B&B vooral als een (voetbal)vakantie? Chris heeft begrip voor de vraag, maar legt de schuld toch vooral bij Debbie én Pascal: “Jij hebt weinig energie om te geven. Dan is het voor mij ook moeilijk om dingen aan jou te vragen. (…) Ik ben een beetje meegegaan met Pascals vibe. Dus ik heb jou te weinig aandacht gegeven in principe.

'Goed nadenken of ik dit nog wil'

Alhoewel Pascal aan tafel nog zijn mond houdt, brandt hij later voor de camera wel los: “Ik vond het best wel naaiend wat [Chris] zei. Hij is oud genoeg. Je kan zelf de stappen nemen. (…) En dan ga je zeggen dat je met mij meegaat. Dat vond ik geen volwassen ding. Een beetje mij in een hoekje drukken.” En het ging van kwaad tot erger voor Pascal… Wanneer Debbie eerlijk uitspreekt toch geen magie te voelen, is hij er helemaal klaar mee. “Ik voel me een beetje genaaid. Je kan het probleem bij ons leggen, maar je bent hier zelf ook voor de liefde. Ik ga er even goed over nadenken of ik dit nog wil”, zo zegt hij stellig.

Pascal lijkt er dus wel klaar mee te zijn… maar dat geldt ook voor Debbie! “Ik denk niet dat Pascal het begrijpt en dat heeft toch een beetje te maken met zelfreflectie.” Hoe dat afloopt, zie je later in deze finaleweek van B&B Vol Liefde.

B&B Vol Liefde is maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.