Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson

2021: elke week(!) een nieuwe Netflix Original-film

|
|

Laatste update:

Na het ‘rampjaar’ 2020 hadden we eigenlijk gehoopt op een betere start van 2021. Netflix heeft hoe dan ook goed nieuws: het streamingplatform komt in 2021 élke week met een nieuwe Original-film.

Voor de gelegenheid nam Netflix een video op met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds, die in 2021 te zien zijn in de actiefilm Red Notice. Daar blijft het niet bij, want er komt een karrenvracht aan films voorbij die in 2021 verschijnen!

Actiefilms met Chris Hemsworth, Jason Momoa en Dave Bautista? Check! Tienerfilms als The Kissing Booth 3 en To all the Boys: Always and Forever? Check! Er is plek voor regiedebuten van Halle Berry (Bruised) en Lin-Manuel Miranda (Tick, Tick, Boom!) en nog véél meer. Bekijk het vooral zelf!

52 x Netflix!

Dat je elke week minstens één nieuwe film kunt kijken is natuurlijk lekker, maar niet iedereen zet graag een enge horrorfilm aan (of gruwelt juist van een zoetsappige romcom!). Gelukkig verschijnen er óók zat spannende series op het streamingplatform. Naar deze series kijken wij in 2021 het meeste uit.

Daarnaast gaan in de loop van 2021 hopelijk de bioscopen weer open, en kunnen we ons verheugen op het beste filmjaar ooit!

Lees verder