Dwayne Johnson: 'Red Notice wordt duurste Netflix-film ooit'

Door Redactie
Red Notice

Hoe kan het ook anders? Met grote sterren als Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot moet je wel een flinke duit dollars hebben liggen. De nieuwste grote klapper Red Notice wordt dan ook de duurste Netflix-film ooit!

Blockbusterbudget

Netflix pakt groot uit met hun eigen films als The Irishman en Bright, geen dubbeltje wordt twee keer omgedraaid. Vooral 6 Underground kreeg een mega-budget: de Michael Bay-stuntfilm kostte Netflix maar liefst 150 miljoen dollar! Maar volgens Dwayne Johnson is Red Notice nóg duurder: “onze film, Red Notice, over 's werelds grootste kunstdief, een FBI-medewerker en' s werelds grootste oplichter, is de grootste investering die Netflix tot nu toe heeft gedaan".

Dure cast

Een deel van dit budget gaat naar The Rock. De acteur verdient 20 miljoen dollar aan zijn rol in Red Notice. Hoeveel zullen Ryan Reynolds en Gal Gadot krijgen? De Wonder Woman-actrice is al in Atlanta gespot voor het filmen.

Coronavirus zorgt voor vertraging

Red Notice begon in januari met filmen maar heeft inmiddels de opnames in Italië uitgesteld door de uitbraak van het Coronavirus in het land. Het virus raakt de hele filmwereld. De opnames van Mission Impossible zijn ook uitgesteld, en acteur Jackie Chan moest reageren op geruchten over eventuele quarantine. Wanneer Red Notice op Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend. Zou hij nog uitkomen voor Dwayne's vervolg op Jumanji?