• Nieuws

Dwayne Johnson kondigt Jumanji-sequel aan!

Dwayne Johnson en Rory McCann spelen de hoofdrol in Jumanji 4.

Jumanji-hoofdrolspeler Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft gemeld dat er een vervolg komt op Jumanji: The Next Level! De acteur vertelt op Instagram ook al een beetje over het verhaal van Jumanji 4.

Johnsons Instagram-post begint als een ode aan Rory McCann, bekend als The Hound uit Game Of Thrones, die de woeste schurk Jurgen The Brutal speelt. Deze reus probeert de macht te grijpen in de spelwereld van Jumanji, en vermoordde de ouders van Dr. Bravestone (Johnson).

Vanuit het niets gooit The Rock er nog even een leuk nieuwtje bij. ‘Het gave aan Jurgen is dat hij óók een avatar in de spelwereld is. Dat betekent dat iemand hem bestuurt! In de volgende Jumanji komen we er achter wíe Jurgen The Brutal speelt!’

Jumanji: The Next Level

Op zich is het niet verrassend dat de succesvolle Jumanji-reeks nóg een vervolg krijgt. Het einde van Jumanji: The Next Level laat ruimte genoeg voor een nieuw verhaal. De manier waarop het bekend wordt gemaakt is wél opmerkelijk: Dwayne Johnson die het nieuws gewoon eventjes op Instagram zet.

Wanneer de nieuwe Jumanji verschijnt is nog niet bekend (The Next Level draait nog in de bioscoop!), maar als we kijken naar de tijd die er tussen Welcome To The Jungle en The Next Level zat, dan wordt het waarschijnlijk eind 2021. Nou ja, in de tussentijd is er nog genoeg te zien!

Bericht wordt geladen...

Voor Jumanji: Welcome To The Jungle (2017) waren filmfans een beetje bezorgd: ‘Moet dat nou, een vervolg op de geliefde klassieker met John Williams?’ Gelukkig bleek de film bijzonder aardig én reuzesuccesvol in de bioscoop.