Yes! Netflix kondigt The Kissing Booth 3 aan

Yes! Netflix kondigt The Kissing Booth 3 aan

De romantische tienercomedy The Kissing Booth 2 staat nog maar een paar dagen online, maar de cast heeft goed nieuws voor fans van Elle, Lee, Noah en Rachel! The Kissing Booth 3 verschijnt volgens Netflix in 2021!

Joey King, die de hoofdrol van Elle speelt, maakte op Instagram bekend dat The Kissing Booth 3 er officieel aan komt. Sterker nog: de film is tegelijk met The Kissing Booth 2 opgenomen!

The Kissing Booth 3

The Kissing Booth 3 lag al in de lijn der verwachting: de romantische tienerfilm was een enorme hit voor Netflix, en The Kissing Booth 2 eindigde met een enorme cliffhanger. Haar beste vriend Lee (Joel Courtney) is aangenomen op de Berkeley-universiteit in Californië, terwijl haar vriend (en Lees broer) Noah op Harvard studeert (in Boston, aan de andere kant van het land). Elle is op beide universiteiten welkom, en waarschijnlijk draait The Kissing Booth 3 over het maken van deze onmogelijke keuze.

The Kissing Booth 3 werd tegelijk opgenomen met de voorganger, en dezelfde acteurs spelen een rol in de film. Naast Elle, Lee, Noah en Rachel betekent dit ook dat Marco Peña (Taylor Zakhar Perez) en Chloe Winthrop (Maisie Richardson-Sellers) terugkeren.

Chloe en Marco leken waren in The Kissing Booth 2 erg geïnteresseerd in Noah en Elle, dus de kans is groot dat ze de tortelduiven wederom proberen te verleiden.

Wanneer The Kissing Booth 3 precies verschijnt is niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk zal het rond dezelfde tijd zijn als de eerdere delen: het begin van de zomer. Meer gave Netflix-films die in 2020 nog verschijnen (of al verschenen zijn!) vind je hier.