Bezet: de real life-liefjes van de The Kissing Booth 2-cast

Door Redactie
The Kissing Booth 2, film, Netflix

De eerste zoen via een kermisattractie, vallen voor de broer van je beste vriend(in) en genoeg gebroken harten: The Kissing Booth, maar uit hoeveel drama bestaan de liefdeslevens van de acteurs? Dat zochten wij uit!

Check hier onze recensie van de laatste film in de zwijmelreeks, The Kissing Booth 3!

1. Joey King

Tijdens de opnames van de eerste film viel de ster van de show Joey King voor de charmes van haar tegenspeler Jacob Elordi. Hun chemie spatte er vanaf en de foto’s op social media vlogen voorbij. Totdat het ineens over was! Gelukkig lijken de twee acteurs - die voor de opnames van deel twee na lange tijd herenigd werden - over de breuk heen te zijn. De geruchten gaan namelijk dat Joey King nu iets zou hebben met regisseur Steven Piet, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de met een Emmy bekroonde reeks The Act. Of het echt zo is, weten we dan weer niet. Na haar breuk met Jacob heeft de actrice besloten om niet meer zo openhartig te zijn. Wat jammer nou!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey King (@joeyking) op

2. Jacob Elordi

De knappe Jacob Elordi was dus na zijn break-up met Joey King vrijgezel, maar voor hoelang? Ook hij lijkt er niet meer open en bloot voor uit te komen op zijn social media, maar mogelijk heeft dat te maken met zijn mogelijke nieuwe vlam: The Greatest Showman-hoofdrolspeelster Zendaya! Van een heerlijke vakantie (samen) in Griekenland vorig jaar tot meerdere dates waar ze zelfs zoenend zijn gespot: de twee lijken behoorlijk close te zijn sinds de opnames van Euphoria. Ze ontkenden eerder los van elkaar dat er meer aan de hand was dan een goed kameraadschap. Maar wie zal het zeggen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @euphoria @hbo @a24

Een bericht gedeeld door Jacob Elordi (@jacobelordi) op

3. Joel Courtney

Is derde wiel Joel Courtney dan wel openhartig over zijn liefdesrelatie? Jazeker! Joel is op Valentijnsdag verloofd met zijn grote liefde Mia Scholink en foto's van het gelukkige koppel werden openlijk op Instagram geplaatst. Dat maakt onze taak lekker makkelijk! Mia is verder niet heel bekend in de showbizz (ondanks dat ze tegenwoordig wat modellenklussen lijkt te doen), maar dat vindt haar toekomstige echtgenoot vast niet erg.

4. Meganne Young

Meganne Young mag dan als haar karakter Rachel vallen voor de charmes van Lee Flynn (Joel Courtney), in het echte leven is deze Zuid-Afrikaanse voor zover iedereen weet single. Op haar Instagram zijn geen tekenen van een mogelijke love interest te vinden en ook de roddelsites hebben nul aanwijzingen. Daarom moeten we het maar doen met een foto van alleen haarzelf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Meganne Young (@youngmeganne_) op

5. Molly Ringwald

Molly Ringwald kun je natuurlijk kennen van haar rol in The Kissing Booth, maar vele fans zullen toch eerder denken aan haar rol als moeder van Archie Andrews uit de Riverdale-reeks. Of uit haar jongere jaren in Sixteen Candles en The Breakfast Club. De 52-jarige actrice is van 1999 tot 2002 getrouwd geweest met de Franse schrijver Valery Lameignère, maar viert inmiddels al 13 jaar de liefde met de Amerikaanse schrijver en hoofdredacteur Panio Gianopoulos. Ze hebben samen 3 kinderen.

6. Maisie Richardson-Sellers

Maisie Richardson-Sellers laat in haar rol als Chloe Noah flink twijfelen over zijn huidige relatie met Elle, maar in het echte leven zal ze Jacob Elordi links laten liggen. De actrice kwam een paar jaar geleden naar buiten met het feit dat ze queer is en heeft al meer dan vier jaar een relatie met de (roze harige) zangeres Clay. Op haar eigen Instagram vinden we niet veel plaatjes van het koppel terug, maar gelukkig verblijdt haar vriendin ons daar wel mee.

7. Taylor Zakhar Perez

Chloe (Maisie) mag het Noah dan wel flink lastig gaan maken daar op Harvard, maar Elles hart slaat stiekem op hol door de charmes van Taylor Zakhar Perez in zijn rol als de knappe Marco. Het is heel goed mogelijk dat deze nieuwe hunk binnenkort heel wat volgers op Instagram erbij gaat krijgen. En goed nieuws: hij lijkt ook nog eens single te zijn! Er gonsden naar aanleiding van de onderstaande foto, waar hij haar 'My Cherie Amour' noemde, geruchten dat hij iets zou hebben met Maisie, maar die kunnen we na de vorige informatie toch echt afstrepen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Cherie Amour

Een bericht gedeeld door TAYLOR ZAKHAR PEREZ (@taylorzakharperez) op

8. Morné Visser

Naast een moeder hebben de twee Flynn-broertjes natuurlijk ook een vader en die wordt gespeeld door de 49-jarige acteur Morné Visser. Met zo'n 20 jaar aan ervaring in de tv-, film-, en theaterwereld, zou je bijna denken dat hij geen tijd heeft voor een relatie of gezinsleven. En voor zover wij weten... is dat ook zo! Hoe open hij is over de rollen die hij speelt, hoe gesloten hij blijft over zijn privéleven. Sorry! bij Morné Visser was de vangst naar liefdesfoto's heel karig.

9. Carson White

Het kleine broertje van Elle wordt gespeeld door Carson White. Deze 11-jarige is momenteel drukker met carrière maken in Hollywood dan met zijn liefdesleven, zo hebben we het idee. Met zijn bos vol krullen en donkerbruine ogen is hij wel enorm schattig, dus wacht maar tot hij straks de harten van de meiden of jongens gaat veroveren!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carson White (@carsonewhite) op

10. Joshua Daniel Eady

Het oog van Joshua Daniel Eady viel in zijn rol als Tuppen op Elle, maar die heeft hij na lichte dwang van zijn vriend Noah laten gaan. Zou hij in het echte leven meer geluk hebben in de liefde? Nou, met zijn lange lokken heeft hij - volgens ons speurwerk - nog niemand aan de haak geslagen! Al zal dat vast niet lang meer duren na de release van The Kissing Booth 2.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She’s a cowgirl ? LINK IN BIO

Een bericht gedeeld door J O S H U A E A D Y (@justblamejosh) op

Meer bingen in de stijl van The Kissing Booth? Check dan deze 9 tienerromcoms.