Zendaya in Euphoria

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zendaya in Euphoria

Zendaya gaat aan de drugs in nieuwe serie Euphoria

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

HBO komt met een nieuwe serie: Euphoria! Zendaya heeft de hoofdrol te pakken in dit tienerdrama. Haar personage Rue probeert af te kicken van drugs om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen. De serie is onder andere geproduceerd door rapper Drake. Wordt dit de nieuwe 13 Reasons Why?

Sex, drugs & ... social media

De serie volgt een groep tieners die worstelt met problemen op het gebied van liefde, seks, trauma en social media. Rue gaat er nogal slecht aan toe door haar verslaving, maar ze lijkt een vriendin te hebben gevonden met wie ze haar verhalen kan delen. Ze bouwt een bijzondere band op met Jules (gespeeld door de transgender-actrice Hunter Schafer). Bekijk hier de eerste trailer!

Van Disney-ster naar drugsverslaafde

Zendaya werd bekend als Disney-ster in de serie Shake It Up. Hierna heeft ze meerdere grote rollen binnen weten te halen in The Greatest Showman en Spider-Man: Homecoming. Dit is de eerste meer dramatische rol die ze speelt. Ze vertelde Vogue dat ze enorm zenuwachtig hiervoor was, omdat dit volledig met haar eigen karakter breekt. Je kunt de brunette vanaf 4 juli ook weer zien als MJ in Spider-Man: Far From Home.

De eerste uitzending van Euphoria is vanaf 16 juni te zien in Amerika. In Nederland is de serie waarschijnlijk een dag later te bekijken op Ziggo.

Lees verder