Bad Boys For Life

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bad Boys For Life

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Iedere week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe films en series. Met deze week de nieuwe Bad Boys-film en een nieuw Netflix-spookhuis in The Haunting of Bly Manor.

Benieuwd naar wat je de komende tijd nog meer kan verwachten? Deze nieuwe films en series komen in oktober naar Netflix.

Series

The Haunting of Bly Manor

Bly Manor is het vervolg op Netflix-horrorhit The Haunting of Hill House. Toch is bijna alles anders. Het verhaal focust zich nu op een nieuw vervloekt spookhuis, bevolkt door nieuwe personages die dan wel weer gedeeltelijk door de Hill House-cast worden gespeeld. Snap je 'm? Bekijk hier onze lijst met alle dingen die je moet weten over Bly Manor voor je gaat kijken!

To the Lake

Het Russische To The Lake is een post apocalyptische thriller-serie die zich afspeelt in Moskou, waar een virus hevig om zich heen slaat. Eh... nee, de timing is niet optimaal. Anyway: het virus zorgt ervoor dat je in een zombie verandert en we volgen onder meer een gezin dat zich te midden van al deze chaos staande probeert te houden.

Glow Up: Britain's Next Make-Up Star

Tien up-and-coming visagisten gaan de strijd met elkaar aan in de BBC-realitycompetitie Glow Up. Onder leiding van presentatrice Stacey Dooley moeten de kandidaten uiteenlopende make-up-challenges volbrengen.

Fast & Furious Spy Racers (seizoen 2)

Er staan ook weer nieuwe afleveringen klaar van de Fast & Furious-animatieserie 'Spionnenracers Rio'. Hierin volgen we de tienerchauffeur Tony Toretto, het neefje van Fast-legende Dom, en zijn vrienden, die door de overheid worden ingezet als undercoverspionnen.

Deaf U

In de realityserie Deaf U volgen we een hechte groep slechthorende en doven studenten. Relatie-therapie, verliefdheid, insta-life, het leven op een university; het komt allemaal voorbij.

Films

Hubie Halloween

Een nieuwe Adam Sandler-film? Reken maar op heel veel poep- en piesgrappen. Hubie Halloween is wat dat betreft weer vintage-Sandler. "Hij trekt een gekke bek, doet een raar stemmetje, maakt de flauwste poep- en piesgrappen en al zijn vrienden hebben een rolletje", aldus onze reviewer. In deze film speelt hij een dorpsgek die probeert het volledig uit de klauwen gelopen Halloween te redden.

Bad Boys for Life

De Belgische topregisseurs Adil El Arbi en Billal Fallah bliezen de Bad Boys-franchise nieuw leven in! Bad Boys for Life, met uiteraard Will Smith en Martin Lawrence als agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett, was een enorme hit. Marcus wil eigenlijk vooral genieten van een pensioen, maar wordt noodgedwongen weer in 'the game' gesleurd wanneer de mysterieuze huurmoordenaar Armando Armas 't op Mike heeft gemunt.

Fifty Shades Darker

Zweepjes in de aanslag! In deze film uit 2017 - het tweede deel uit de erotische Fifty Shades-filmreeks - wil Anastasia Steele (Dakota Johnson) een nieuwe start maken, maar dat laat Christian Grey (Jamie Dornan) niet zomaar gebeuren. Hij probeert haar over te halen om hun relatie een nieuwe kans te geven. Terwijl het koppel werkt aan het terugkrijgen van elkaars vertrouwen, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, die vastbesloten zijn om zijn leven te ruïneren.

The Forty-Year-Old Version

De worstelende toneelschrijfster Radha (Radha Blank, die de film ook schreef en regisseerde) is haar hoogtijdagen ver voorbij. Na verschillende tegenslagen gooit ze het even over een hele andere boeg: ze duikt de hip-hop in! Als rapper vindt ze wél inspiratie en voldoening en kan ze eindelijk écht haar ei kwijt.

Documentaires

David Attenborough: A Life on Our Planet

In David Attenborough: A Life on Our Planet komt de legendarische Britse bazen bioloog met 'een hoopvolle boodschap voor de toekomstige generatie', zo horen we in de trailer. Hij neemt ons mee in zijn eigen, zeer rijke geschiedenis en vertelt wat we nu kunnen doen om klimaatverandering en verwoesting van natuur tegen te gaan.

Lees verder