• Stranger Things

Netflix opent Stranger Things Creel House in Nederland!

Stranger Things Seizoen 4

Stranger Things-fans, jullie droom én nachtmerrie komen uit: Vecna opent de deuren van het Creel House in Nederland!

Dat maakte Netflix zojuist bekend. Deze Stranger Things-experience staat op een geheime locatie in het midden van Nederland en brengt het doodenge Creel House uit Stranger Things seizoen 4 tot leven. Wie het vervloekte Vecna-huis wil betreden - zorg altijd voor de mogelijkheid om 'Running up That Hill' door je telefoonspeakers te knallen - moet alleen niet bang zijn voor spinnen, *wink wink*.

Hoe kan ik naar het Creel House?

Het Nederlandse Creel House is geen open house waar je zomaar even kan binnenwandelen. Netflix stampte deze site uit de grond. Hier kun je je opgeven om kans te maken om het spookhuis te betreden en misschien zelfs kopje onder te gaan in The Upside Down. Alleen de grootste Stranger Things-fans maken kans om te winnen - er zit namelijk een quiz aan verbonden.

Tickets winnen

Wie mee wil doen, moet er meteen werk van maken! "Om kans te maken op een ticket kunnen fans vanaf woensdag 22 juni om 10:00 uur tot vrijdag 24 juni 23:59 uur hun kennis testen met vragen over de serie. Wanneer alle vragen goed zijn beantwoord, wordt er een elf-cijferige code gedeeld om de deelname te bevestigen", aldus Netflix.

Stranger Things seizoen 4 - part 2

Voor wie het liever bij een veilig virtueel bezoek aan het Creel House houdt: volgende week gaan we weer terug! Op vrijdag 1 juli dropt Netflix het tweede en laatste deel van Stranger Things seizoen 4. Hopelijk komt arme Will (Noah Schnapp) er dit keer beter van af...

 

Meer Stranger Things? Wij doken in de levens van onze favoriete acteurs, die bakken met geld verdienden.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.