Na Fear The Walking Dead krijgt TWD nog een spin-off!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Na Fear The Walking Dead krijgt TWD nog een spin-off!

Mysterieuze teaser nieuwe The Walking Dead-spin-off!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Deze week hoorden we dat The Walking Dead misschien nog wel tien jaar doorgaat, en nú zijn er de eerste beelden van de nieuwe TWD-spin-off!

De inhoud van de serie blijft nog steeds mysterieus, maar we maken kennis met verschillende hoofdrolspelers van de serie, die iets meer over de achtergrond vertellen. De personages leven in dezelfde wereld als Rick, Daryl, Carol, en bijvoorbeeld de mensen uit Fear The Walking Dead. Het verschil is dat zij op het moment van de zombie-uitbraak schijnbaar op een veilige plek waren.

Door dit toeval weten ze bijna niets van de walkers die ondertussen de halve wereldbevolking verscheuren. Om één of andere reden moeten de kids hun veilige plek verlaten en beginnen ze een levensgevaarlijke ontdekkingstocht door de zombiehel.

Zo’n spin-off klinkt eigenlijk heel erg leuk! The Walking Dead is momenteel in een wat rustiger vaarwater terechtgekomen, waardoor de survivors een (min of meer) veilige plek hebben. Nog steeds spannend, dankzij de Saviors en de Whisperers, maar op een andere manier dan toen ze wekelijks voor hun leven moesten rennen.

Take me home, country road!

De serie speelt zich af in Virginia, dus het zou kunnen dat de hoofdrolspelers op een legerbasis opgroeiden, of zelfs in het Pentagon! De hoofdrolspelers in de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansur, Nicolas Cantu en Hal Cumpston. Die namen zijn vrij onbekend maar een andere rol is weggelegd voor Annette Mahendru, die je misschien kent uit The Americans. Dat zou eigenlijk wel moeten.

De sterren vertellen niet bijzonder veel nieuws, maar de conceptschetsen laten toch wel héél gave situaties zien. Een gecrasht vliegtuig vol met walkers; zombies die overwoekerd zijn door planten en bizarre industriële complexen. Door de jonge cast zou het kunnen dat de serie ook wat kindvriendelijker wordt (The Walking Dead-light) maar daar durven we niet op te rekenen.

De titel van de nieuwe serie is nog niet bekend, maar we weten nu wel dat hij in het voorjaar van 2020 verschijnt. Of de serie ook echt in Nederland wordt uitgezonden is niet bekend; de spin-off Fear The Walking Dead is in ons land officieel ook lastig te zien.

Van het tiende seizoen van The Walking Dead verscheen vorige week trouwens deze trailer!

Lees verder