Bloedbad: The Walking Dead doodt 10 personages in één aflevering

Bloedbad: The Walking Dead doodt 10 personages in één aflevering

Fans van The Walking Dead happen naar adem na het doodenge einde van de nieuwste aflevering: er gingen maar liefst 10 personages dood. Nederlandse kijkers zijn gewaarschuwd!

Want wij kunnen deze nieuwe met dood en verderf bezaaide aflevering pas morgen ‘legaal’ kijken (22:00 op FOX). Voor wie niet kan wachten: we nemen alle verschrikkelijke gebeurtenissen met je door. Spoilers volgen!

De dodenlijst

Alpha en haar Whisperers deden ons denken aan die gruwelijke Red Wedding uit Game of Thrones. Ook nu moeten fans opeens afscheid nemen van de personages die stiekem al best lang meedraaien. Het was dan ook nogal shocking dat Enid en Tara één van de slachtoffers waren. Ook Henry bleek een verrassend slachtoffer te zijn. Ja, volgens ons één van de irritantste personages, maar dat maakt het allemaal niet minder heftig.

Nog meer dood

Maar dat is nog niet alles! In totaal killde Alpha maar liefst 10 van onze helden. Ze stak al hun afgehakte hoofden op stokken waar ze vervolgens een territorium mee afbakende. De andere slachtoffers waren: Ozzy en Alek, van de Highwaymen-groep, D.J. en Frankie van Alexandria én Hilltop-inwoners Tammy Rose, Adeline en Rodney…

En nu?

Tja, dat is even bijkomen. Volgende week is het – of je wil of niet – toch echt tijd voor de laatste aflevering van seizoen 9. En aan de sneeuw in onderstaande promo te zien: Winter is Coming! (oh, verkeerde show).