Norman Reedus als Daryl Dixon in The Walking Dead.

Veronica Superguide logo
Norman Reedus als Daryl Dixon in The Walking Dead.

FOX onthult wanneer The Walking Dead seizoen 10 op tv komt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het grote aftellen kan beginnen! Zombieserie The Walking Dead keert binnenkort terug voor seizoen 10 en we weten nu precies wanneer we hier in Nederland óók kunnen kijken. 

FOX gaat ook dit seizoen weer alle nieuwe afleveringen uitzenden. Vanaf maandag 7 oktober om precies te zijn! The Walking Dead seizoen 10 begint in Amerika eigenlijk al op 6 oktober, maar FOX zendt deze nieuwe episodes steeds 24 uur ná de Amerikaanse première uit. 

Wat gaat er allemaal gebeuren in TWD seizoen 10? 

Het tiende seizoen van TWD belooft weer genoeg spektakel, maar helaas ook een stel dikke tranen. Zo weten we al dat Michonne (Danai Gurira) ergens in de loop van dit seizoen afscheid gaat nemen. Of ze mogelijk Rick gaat vergezellen in zijn eigen spin-off-film, óf dat ze het loodje legt, is nog niet bekend. We duimen uiteraard voor optie één!

Michonne en The Whisperers

Verwacht dus dat Michonne nogal veel focus krijgt en dat is maar goed ook. Verder loopt de oorlog tussen onze survivors en de meedogenloze Whisperers alleen maar verder op nu grenzen letterlijk zijn overschreden. Leider Alpha (Samantha Morton) krijgt er dit seizoen wat extra krachten bij in de vorm van personages Gamma (Thora Birch), een loyale volger van Alpha, en nog zo'n creeper genaamd Virgil (Kevin Carroll).

The Walking Dead seizoen 10 is vanaf 7 oktober elke maandagavond om 22:00 te zien op FOX. Op 6 oktober kun je er overigens nog terecht voor een marathon van de tweede helft van seizoen 9. We kunnen nu al niet meer wachten!

Lees verder